Megjelent az új Sztár Limonádé!

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Ahogy már jól megszoktátok, rendszeresen találtok a magazinhoz mellékleteként különböző CD-ket. Ezúttal sem maradtok lemez nélkül, ugyanis most olyan korongokat válogatott össze a Trimedio Kiadó, amelyek már korábban is megjelentek. Minden csomagolás tartalmaz egy-egy lemezt, melyről részletesen a 27. oldalon olvashattok!

Ahogy ígértük, a részleteket is megosztjuk Veletek, reméljük, ezúttal is elnyerjük tetszéseteket.

Suzy exkluzív interjút adott magazinunknak, ahol többek között arról is beszélt, nyitott-e a szerelemre, és mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjai kislányával. Gáspár Győző kisebbik lányát adná férjhez. Rubint Réka édesanyja elvesztéséről beszélt. Jessy és Sihell Ferry a barátságukról, míg Kis Palika a nemrégiben megjelent új lemezéről.

Olvashattok a Sztárban sztár leszek! mentorairól, Gömöri András Mátéról, MC Hawer-ről, Dobos Attiláról, aki betegsége miatt halasztotta el az esküvőjét. A Trimedio sztárja a Bodies 2.0 kiállításon járt, melyről egy képösszeállítást találtok, Judy átalakulásáról, fogyásáról mesélt, a Charme együttes pedig újabb lépést tett a nemzetközi siker felé, melyről az énekes, Jáger Gyula árulta el a részleteket. Találkozhattok még Gyémánt Valentinnel, Pintácsi Vikivel, Majsai Gáborral, Wiragh-al is az újság hasábjain.

A dupla poszteren ezúttal Suzyt és Gömöri András Mátét találjátok! Jó szórakozást kívánunk a cédékhez és a magazinhoz!