Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Jessy és párja első közös nyaralásán van túl - Sztárlimonádé

Jessy és párja első közös nyaralásán van túl

Három méterrel a föld fölött jár Jessy! A műsorvezetőre Orsi oldalán talált rá a boldogság, idén végre első közös nyaralásukat megejtették, ami olyan jól sikerült, hogy rögtön egy ráadás útra is felkerekedtek. Montenegró után Horvátországot fedezték fel együtt.

 

Igazán romantikus utazáson vett részt Jessy és szerelme, Orsi. A pár Montenegróba utazott, hogy végre kettesben tölthessenek pár napot.
„Együtt fedeztük fel a festői Kotori-öblöt, aminek minden percét nagyon élveztük. Csodálatos volt a hely, az idő, meg az érzés is, amit nyújtott ez a röpke vakáció” – árulta el lapunknak a Tutti buli Jessy-vel műsor házigazdája.
„Különleges út volt ez számunkra, mivel ez egy fiatal kapcsolat és ez volt az első közös nyaralásunk, egyelőre csak feltérképeztük egymás vágyait, igényeit. Jól működött a párosunk külföldön is, teljes volt az összhang” – tette hozzá Jessy.

Montenegró után Horvátország

Jessy és Orsi a pihentető nyaralásra voksolnak. Szívesen napoznak, olvasgatnak a parton, este pedig kéz a kézben sétálgatnak a városban, ahol éppen megszálltak. A szerelmesek olyannyira belejöttek az andalgásba, hogy alig pakolták ki a bőröndöket Montenegró után, úgy döntöttek, hogy Horvátországba is együtt utaznak el.
„Itt már nem kettesben vagyunk, édesanyámmal, a testvéremmel és az ő párjával utaztunk. Nagyon jól érezzük magunkat, szerencsére Orsit hamar megkedvelte a családom is, ami nem csoda, hiszen engem is könnyűszerrel vett le a lábamról”- mosolygott Jessy, aki elmesélte azt is, hogy egy hosszú kapcsolatból kilépve ismerte meg Orsit.
„Egy szakítás után voltam, amikor megkeresett, hogy szeretne szerepelni a műsoromban. Az első találkozás után egyértelmű volt minden, erre mondják, hogy szerelem első látásra” – fűzte hozzá.