Turcsányi Tibi legnagyobb álma teljesült

Szépen halad előre a pályán Turcsányi Tibi. Nemrég azonban egy olyan álma is teljesült, amelyre már nagyon vágyott. Mesebeli tájra utazott el, és két hetet töltött a Maldív-szigeteken.

 

– Újra felkerültél a Sztár Limonádé Aranyalbumra. Milyen dalt választottál ez alkalommal?

– A dal címe „Millió Ok”. A dalszöveget én írtam, a zenét Pál Benjámin, a mastering pedig Demko Gergő munkája. A szöveget már két-három évvel ezelőtt készítettem és újra a kezembe került, majd úgy gondoltam, mindenképpen kell belőle egy dal. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez egy olyan szerzemény, amely az én lelkemből egy darab, valódi érzésekkel, megtörtént eseményekkel. Tökéletesen sikerült kihoznunk belőle azt a világot, amelyet tükrözni szerettem volna és nagyon örülök neki, hogy nem maradt ez a szöveg végül a fiókom mélyén.

 

– Civilben is sokat dolgozol, de nemrég egy kis utazásra is sort tudtál keríteni. Merre voltatok és milyen élményekkel tértetek haza?

– Nagyon régóta vágytam már rá, hogy Európából kilépve, egy messzebb tájra utazzak. Most nyílt alkalom arra, hogy megejtsük ezt, és egyben megvalósítsam az álmot, így két hetet töltöttünk a párommal a Maldív-szigeteken. Teljesen más világ az ott, a megszokott, mindennapos mókuskerékből kizökkenve. Gyönyörű helyeket fedeztünk fel és nagy boldogsággal töltött el az, hogy az addig csak filmekben látott szigetvilág megelevenedett. Teljes kikapcsolódás, relax, feltöltődés.

 

– Mik a jövőbeli terveid?

– Tele vagyok tervekkel, mint mindig. Úgy gondolom, ezek azok, amelyek előre visznek ebben a sokszor dzsungelnek tűnő világban. Jó pár dal és videóklip van készülőben, valamint az első utam hazatérve, a reptérről kilépve a Petőfi Rádióba vezetett, ahol egy interjúval egybekötve megtörtént a ,,Budapest” című dalom premiere. A televízió-képernyőn is gyakran feltűnök, főleg a Zenebutik és Muzsika TV csatornákon. Valamint most sikerült megvalósítanunk egy régóta tervezett Jótékonysági Gálaműsort, amelyen én is felléptem, valamint a Sztárban Sztár leszek! döntős, Sebestyén Katjával is előadtuk közös dalainkat. Továbbá több időt szeretnék szakítani az énektanulásra is. Ez év január óta elkezdtem hangképzést tanulni a Magyar Hajnal Énekstúdióban, amely teljesen más technikát alkalmaz erre, mint ami eddig számomra a megszokott volt. Tanárom, Nádor Dávid tökéletesen tudja mi az, amit erősíteni kell bennem e téren. Érzem a fejlődést és nyilván ez jó érzésekkel tölt el. Szeretnénk egy koncertet szervezni Farkas József emlékének tiszteletére, aki többek között gyökeres tagja volt a Bakelit Fesztivál szervezésének. Tudnám sorolni a terveket még naphosszat.