Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Hatalmas lehetőséget kapott Völgyi Zsuzsi

A népszerű énekesnő számára remekül indult az új év, hiszen nem csak hogy bombaformában van miután megszabadult fölös kilóitól, de szerelmesebb mint valaha, ráadásul a Rádió Dikh felkérte, hogy legyen a műsorvezetőjük.

Völgyi Zsuzsi a Sztár Limonádénak mesélt új feladatáról, amire nem is tud munkaként tekinteni, hiszen minden egyes percét hihetetlenül élvezi.

„Hogy őszinte legyek, sikoltoztam örömömben, amikor megkerestek a lehetőséggel, hogy legyek a Rádió Dikh egyik műsorvezetője. Amikor pedig megtudtam, hogy konkrétan a reggeli idősávot szánják nekem, ami kilenctől délig tart, kicsit még a lábam is megremegett, hiszen ez rengeteg idő, amit meg kell tölteni tartalommal” – kezdte boldogan az énekesnő, vagyis a Süss fel nap műsorvezetője, aki igazi profiktól lesheti el a rádiós szakma rejtelmeit, így hamar elkezdte magát biztonságban érezni a stúdióban.

Tőle tanulni megtiszteltetés…”

Maka Gyuszi viszi a prímet, én pedig alá dolgozom, vagyis amolyan untermanként csatlakozom rá az ő mondandójára, témáira, poénjaira. Ő egy vérbeli profi, aki végzett színész, vagyis csodálatosan és választékosan beszél. Néha csak ámulok, mennyire… És biztosan sokan tudják, hogy éppen tíz éve ő a Fővárosi Nagycirkusz arca és konferansziéja. Nos, tőle tanulni megtiszteltetés és amikor az első közös adásunk után megdicsért, eskü még el is pirultam” – mondta nevetve Völgyi Zsuzsi. Az énekesnő persze hálás a Rádió Dikhnél dolgozó minden kollégájának, hiszen hatalmas szeretettel és segítőkészséggel fordulnak hozzá az első perctől.

A Süss fel nap két műsorvezetője Fotó: Facebook

Imádom ezt az egészet!”

„A rádiózás egy csodálatos és óramű pontossággal működő világ és én csak kapkodom a fejem, ahogy nézem a technikusunkat. Szerencsére már észrevette, hogy mindig figyelem mit csinál és már el is kezdett tanítgatni engem a pult használatára. Ez a szerkezet amúgy pont olyan, mintha egy sci-fibe csöppentem volna, de már néhány alapdolgot meg tudok csinálni. Imádom ezt az egészet és úgy szívom magamba a tudást, mint a szivacs” – lelkendezett a Romantic énekesnője, aki a legjobban mégis azt szereti, ha a meghívott sztárvendégekkel beszélgethet.

Völgyi Zsuzsi és Maka Gyuszi beszélgetett már a Farm VIP győztesével is Fotó: Facebook

“Eddig nem volt nehéz dolgom”

„A főszerkesztőnk nagyon alapos és minden adás után felkészülünk a másnapi témákra és persze a meghívott vendégekből is felkészülünk. Eddig nem volt nehéz dolgom, hiszen csupa olyan vendég volt nálunk, akik kedvesek a szívemnek. Járt már nálunk a komplett Fekete Vonat, vendégünk volt Schobert Norbika és Mischinger Péter is, aki egyébként nálunk jelentette be, hogy megtette a feljelentést Szorcsik Viki ellen. Ezt egyébként végtelenül sajnálom, hiszen Vikit is vártuk ide a stúdióba, hogy megpróbáljam kibékíteni őket, de ő végül nem vállalta a beszélgetést” – tette hozzá Völgyi Zsuzsi.