Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Két éve ért véget a sorozat – Így élnek ma a Barátok közt sztárjai

Júliusban múlt két éve, hogy véget ért hazánk leghosszabb ideig futó napi sorozata. Az RTL-en 23 éven át futó Barátok közt szereplőinek a búcsúval egy új időszámítás vette kezdetét. Bár mindannyian nagyon szerettek forgatni, nem bánják, hogy végül így alakult az életük.


Várkonyi András: Számítottam rá, hogy hamarosan vége lesz
A színész azon kevés szereplők közé tartozik, akik az első epizódtól az utolsóig folyamatos szereplője volt a történetnek. Egy ország zárta a szívébe a kedves és segítőkész Vili bácsit, akit a nagyközönség ebben a szerepben ismert meg.
Én is sokat köszönhetek a sorozatnak, de az is nekem, hiszen a történet egyik alapszereplője voltam, később pedig cselekmény írásában is közreműködtem. Nagyon szerettem ezt a munkát, de az utolsó években már számítottam rá, hogy ennek hamarosan vége lesz. Nem ért váratlanul” – mesélte Várkonyi, akinek elmondása szerint sokkal szabadabb lett az élete az elmúlt két évben.
Hiányzik a stáb, de sokakkal tartom a kapcsolatot és dolgozunk is együtt. Az életem nem állt meg azzal, hogy véget ért a Barátok közt, sokat játszom utazó színházzal, írok és szinkronizálok. Az viszont igaz, hogy sokkal nyugisabb az életem, szabadabb vagyok, hiszen nem vagyok szoros napirendhez kötve. Nagyrészt magamnak osztom be a munkát és több időm jut a pihenésre. Ettől függetlenül, ha ismét jönne egy sorozatszerep felkérés, szívesen elvállalnám.”


Nagy Alex vidékre költözött
Alex tíz éven át alakította a cserfes, szétszórt, olykor balhés, ugyanakkor nagyon szerethető segítőkész és vidám fiatal anyukát, Alízt. A színésznek a befejezés óta mondhatni száznyolcvan fokos fordulatot vett az élete.
Mindig tudtam, hogy ez a munka nem örökre szól, próbáltam nem ragaszkodni hozzá, azt hiszem így a kollégákkal együtt könnyebb volt az elengedés. Valahol vágytam is egy kis változásra, új kalandokra. Inkább hálát érzek és örülök, hogy a részese lehettem. Ez egy örökre szóló élmény marad mindannyiunk számára” – mondta Alex, akinek egy év kellett ahhoz, hogy a benne tomboló fölös energiáit a vágyott nyugalommal harmóniába hozza.
Meg kellett szoknom, hogy nincsenek napi forgatások és eltűnt az életemből az a fix és durva tempó, ami ezzel a munkával járt. Nincs hajnali kelés, éjszakai szövegtanulás és nem kell minden pillanatban mindenre készen állni. Egyszerre éreztem boldognak magam a rám szakadt szabadidőtől és kényelmetlenül is. Aztán beállt. Harmóniára találtam.”
A sorozatsztár azóta vidékre költözött, kutyákat fogadott örökbe és több időt szentel a magánéletének.
Sokkal több időt töltök a családommal és közben lett egy párkapcsolatom is. Jelenleg is járok castingokra és boldogan mondok igen egy újabb megbízásra, ha adódik, most már figyelve az egyensúlyra is. Jelenleg az RTL egyik magazinműsorát vezetem, de olykor feltűnők egy-egy adásra más műsorokban is. Sokat változott az életem az utóbbi két évben, de ezt is szeretem.”


Gyebnár Csekka: Kicsit féltem, hogy mi lesz majd ezután
A sorozat eleinte iszákos és balhés, majd aztán kedves és segítőkész Gizijét tizenhárom éven át láthatták a nézők minden este. Csekka nagyon ragaszkodó típus, ezért tartott attól, hogyan alakul majd az élete a Barátok közt befejezésével.
Igazából kicsit féltem, hogy mi lesz majd ezután. Szerencsére ez az érzés hamar megszűnt, mert jöttek egymás után a színházi munkák, ami nagyon meglepett. Nagyon örültem neki, mert a sorozat miatt a színpad kissé háttérbe szorult az életemben, a szoros forgatási rend mellett nem igen fértek bele a próbák és az előadások” – mondta Csekka, akinek a színészet mellett végre másra is jut ideje.
Furcsa, hogy ennyi szabadidőm lett, de élvezem. Ha éppen nem a színházban vagyok, akkor a kertünkben dolgozom, amit a párommal közösen gondozunk. Bár sosem vágytam arra, hogy műsorokban szerepeljek, úgy alakult, hogy az elmúlt egy évben két produkcióban is kaptam lehetőséget. Az továbbra sem hoz lázba, hogy a tévébe szerepelhetek, viszont szívesen próbálom ki magam új kalandokban, és ha ilyen felkérés jön, arra nem mondok nemet!”

Fotó: RTL Sajtóklub