Mulató

Suzy és Jolly kislányukkal

Bár az év eleje a legtöbb énekes számára üresjárat, Jolly és Suzy hétvégéi változatlanul a közönség szórakoztatásával telnek most is. Hétköznap viszont igyekeznek a lehető legtöbb időt tölteni kislányukkal, akit a világon a legjobban imádnak!

Roulett együttes

Sokaknak feltűnhetett az elmúlt hetekben, hogy Kis Didi zenésztársa, Süni nélkül lép színpadra. Tizenegy év közös munka után döntöttek úgy a fiúk, hogy a Roulett együttes megszűnik. Csonka László elsőként a Sztár Limonádénak mesélt ennek okairól, és egyúttal azt is elárulta: a munka, ha jelenleg egyedül is, de nem áll meg.

Postás Józsi

Postás Józsi közel hat évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Az énekes felépüléséig hosszú volt az út, sok türelem és fájdalom után azonban mára jól van, igaz, a karján ma is viseli a nyomokat, ami arra a bizonyos szörnyű napra emlékezteti.

Csibész Tóth Miki

Rajongói nemrég szerenádot adtak neki születésnapja alkalmából, ilyen és hasonló élményekből töltekezik Csibész Tóth Miki. Mert mint mondja, neki is vannak a hétköznapokban gondjai, hiába gondolják sokan úgy, hogy náluk fenékig tejfel az élet. Nemrég például egy sérülés miatt egy hónapra ki kellett vonnia magát a forgalomból…

Balance Band énekese, Alfi és felesége

A Balance Band énekese, Alfi boldogan osztotta meg a Sztár Limonádéval, hogy hamarosan apuka lesz. A zenész azt is elárulta, felesége hogyan tudatta vele, hogy gyermeket vár. Tavasszal kisfiúval bővül a családjuk, akit nagyon várnak, így már az előkészületekkel is jól haladnak.

Albert Gabriella

Albert Gabriella a háttérben már régóta munkálkodik a népszerű Lakodalmas műsor háziasszonyaként, szerkesztőjeként. Pár hónapja azonban mikrofont ragadott és a nagyérdemű elé állt. Nagy sikert aratott, most pedig elárulja nekünk hogyan is alakult így az élete.

Morvai Dani

A Muzsika TV-ből jól ismert énekes, Morvai Dani tavaly kérte meg párja kezét, ám az esküvőre idén nem került sor. Úgy tűnik azonban, jövőre végre oltár elé vezeti menyasszonyát, aki már nagyon várja a nagy napot. A dátum ugyan még nincs kitűzve, de a fiatal párnak már vannak elképzelései az esküvőt illetően, melyet a Sztár Limonádéval osztott meg Dani.

Balance Band, Imi és családja

Bővült a család Balance Band Imiéknél. Februárban született meg második kisfia, aki jelentősen megváltoztatta szülei életét. Az énekes és felesége mindig is két gyermekre vágyott, így ma már kerek a család élete. Imi a Sztár Limonádénak betekintést engedett magánéletébe, és azt is megtudtuk, mindig is fiatal apuka szeretett volna lenni.

Balance Band, Alfi és felesége

Alfi és felesége két évvel ezelőtt mondták ki a boldogít igent, ám kapcsolatuk tizenhárom évvel ezelőtt kezdődött. Együtt nőttek föl, diákszerelem volt az övék, ma pedig már a családalapításra készülnek. Mindkettőjük álma, hogy szülők legyenek, és ha minden jól megy, akkor erre túl sokat már nem is kell várniuk… 

Mátyás Zoltán (Matyi és a Hegedűs)

Kőkemény, de romantikus férfi hírében áll Mátyás Zoltán, a Matyi és a Hegedűs énekese. Az előadóművész ugyan már egy éve nem talál párt magának, mégsem szomorkodik, inkább igyekszik élvezni az élet szépségeit. Úgy érzi, van még számára jövő, és hisz benne, hogy az apaság neki is megadatik.

Kis Palika

Kis Palika nem bízta a véletlenre a zenei karrierjét. Megkereste Lakatos Róbertet, a Skyforce menedzsment tulajdonosát, aki hamar szárnyai alá vette az énekest. Kapcsolatuk a kezdetektől gyümölcsöző, hiszen már az ötödik közös klipjüket készítették el Kis Palikának. Az énekes számára a zene mellett a családja a másik nagy szerelme, így arra törekszik, hogy egyensúlyba hozza a munkát és a magánéletet.

Loretta

Egyik napról a másikra robbant be a mulatós műfajban Loretta. Másfél év alatt egyre sikeresebb, megismerte és megszerette az ország, és ma már rengeteg felkérést kap. A fiatal énekeslány mindig is erről a pályáról álmodott, már csak azért is, mert zenész családból származik. Ráadásul egy olyan menedzsment áll a háta mögött, akikre mindenben számíthat.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató