Mulató

Partycsóka Tomi

Steidl Tamás, azaz ahogy mindenki ismeri, Partycsóka Tomi élete is nagyban megváltozott a koronavírus-járvány miatt. A fiatal zenésznek nagyon hiányoznak a bulik, a haknik, a lagzik, ahol minden héten zenélt. Nem dőlt azonban hátra, mindamellett hogy új évaddal jelentkezik műsora, a Pinceparti Tomival a Zenebutikon, új kihívásokat keresett. Feleségével pedig már a hatodik házassági évfordulójukat ünneplik idén.

Mentős Laci és családja

Mentős Laci boldog családapa és férj, hamarosan 15. házassági évfordulóját ünnepli feleségével. Az énekesnek hatalmas változás áll be idén az életébe, ugyanis családjával Dömsödre költözik. Sokat dolgozik, mert míg a munkája is fontos számára, szeretteivel is elegendőt időt tölt. Mindemellett még folyamatosan dolgozik karrierjén is, hamarosan pedig új lemezzel örvendezteti meg rajongóit.

Kis Palika

Kis Palika népszerűsége az egekbe szökött. Rengeteg felkérés érkezik az énekeshez, és mint minden zenész, ő is hétvégén járja az országot. Sokat utazik, ám ez sem szegi kedvét, mert a közönségéért él. Az énekes számára a zene mellett a családja a másik nagy szerelme, így arra törekszik, hogy egyensúlyba hozza a munkát és a magánéletet.

Joci Mester

A Dallamokon át című műsorban tűnt fel nemrégiben egy jóképű fiatalember, aki hamar belopta magát a hölgynézők szívébe. A Sztár Limonádé most kicsit közelebbről is bemutatja Joci Mestert, aki – mint kiderült – tényleg az építőiparban dolgozik civilként.

Dupla KáVé

Jövő évben már 25 éve lesz, hogy megalakult a Dupla KáVé együttes. Sikerük máig töretlen, köszönhető ez a jobbnál jobb slágereiknek. Köteles István adott interjút a Sztár Limonádé magazinnak, akitől megtudtuk, mi az oka, hogy az utóbbi években csak ritkán lehet róluk olvasni. A zenész ezúttal betekintést engedett kissé a magánéletébe is, és mesélt a szintén zenével foglalkozó gyermekeiről, de azt is elárulta, mivel tölti az idejét, ha épp nem a zenével foglalatoskodik.

Pintér Timi

Pintér Timi már nem most kezdte pályafutását. Azt azonban mégis kevesen tudják róla, hogy kórusokban énekelt, zeneművészeti főiskolára járt, és a debreceni Csokonai színház tagja is volt. Miután Fásy Ádámnál bemutatkozhatott, nem volt megállás. Fellépések, dalok követték egymást, és még egy reality-show-ban is szerepet vállalt, ahol a magánéletébe is betekintést engedett.

Polgár Peti

Polgár Peti az elmúlt tíz év alatt óriási sikerre tett szert. Különösen büszke arra, hogy saját erejéből, segítség nélkül jutott el a népszerűségig. Hétvégén megesik, hogy ezer kilométert is utazik az országban a fellépések miatt, ám egyelőre, mint mondja, bírja a tempót, de idővel nem kizárt, hogy kicsit visszavesz a tempóból. Az énekes a Sztár Limonádénak mesélt terveiről, de azt is megtudtuk, mivel tud töltődni a hétvégi koncertsorozatokra.

Luigi

Luigi életét egész kicsi kora óta a zene tölti ki. Nem kellett sokat várnia a sikerre, húsz éves korára már az egész ország ismerte. Szerencsésnek tartja magát, hogy azzal foglalkozhat, amit igazán szeret. Rengeteg felkérésnek tesz eleget, Budapest és Makó között ingázik, de a siker mindezért kárpótolja. Azonban a magánéletében nincs minden rendben, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Bunyós Pityu

Bunyós Pityu óriási népszerűségnek örvend. Van olyan fesztivál, aminek már hét éve résztvevője. Az énekes elfoglaltságai ellenére egy komoly megbízást is kapott Balassagyarmaton, melyért hamarosan egy díjat vehet át. A Sztár Limonádénak elárulta, feleségével úgy döntöttek, mérsékelik a fellépések számát, megpróbál kissé visszavenni az elmúlt hosszú évek tempójából. A boksz ma is élete része, mert tanítványai mellett fiával edz, mint mondja, olyan erőteljében van, mint aktív sportolói idejében.

Tóth Katica

Tóth Katica fél évvel ezelőtt nagy döntést hozott: életmódot váltott. Azóta húsz kilótól szabadult meg, és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Sikerült legyőznie önbizalomhiányát, és sokkal magabiztosabban áll a színpadra, mint korábban. A Sztár Limonádénak mesélte el fogyása történetét, és azt is megtudtuk, nem csak külsőleg, hanem zeneileg is megújult.

MC Hawer

Lapunk megkeresésekor a mulatós zenész épp Olaszországban nyaralt a menyasszonyával. Mint elmondta, rég érezte ennyire jól magát a bőrében, szerinte ehhez az új szerelem és a többéves absztinens életmód is nagyban hozzájárult.

Morvai Dani

Jön a baba Morvai Daniéknál. A Muzsika TV mulatós énekese azonban elmesélte lapunknak: először nagyon megijedtek, azt hitték, valami nagy baj van. Még egy lombik központba is bejelentkeztek, mert sokáig nem tudták, mi lehet a gond.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató