Mulató

MC Hawer

Lapunk megkeresésekor a mulatós zenész épp Olaszországban nyaralt a menyasszonyával. Mint elmondta, rég érezte ennyire jól magát a bőrében, szerinte ehhez az új szerelem és a többéves absztinens életmód is nagyban hozzájárult.

Morvai Dani

Jön a baba Morvai Daniéknál. A Muzsika TV mulatós énekese azonban elmesélte lapunknak: először nagyon megijedtek, azt hitték, valami nagy baj van. Még egy lombik központba is bejelentkeztek, mert sokáig nem tudták, mi lehet a gond.

Balance Band Alfi és családja

Hatalmas a boldogság a Balance Band énekesének családjában. Február 20-án érkezett meg Áminger Alfréd és felesége, Martina első közös gyermeke, Bence. Azóta fenekestül felfordult az életük, minden pillanatuk kisfiukról szól, akivel azóta sem tudnak betelni. Az életük átértékelődött, és ma már mindennél fontosabb Bence, melyről a Sztár Limonádénak mesélt elsőként a zenész.

Szega és Frédó

Több mint 20 év közös zenélés után döntött úgy a testvér duó, hogy nem folytatják tovább együtt. A hazai zenecsatornákról jól ismert mulatós együttes sok-sok rajongót szerzett az elmúlt évek alatt, így biztos, hogy a sikernek külön-külön is lesz folytatása.

Roby köszi köszi

A közkedvelt erdélyi énekest egyre több zenecsatornán láthatjuk. Roby most elárulta lapunknak: Jollynak köszönheti, hogy elindult a karrierje, ami jó ideig sajnos háttérbe szorult egy családi tragédia miatt.

L’amour együttes

25 év folyamatos működés egy zenekar életében nem kis dolog. Így van ezzel Didi és a L’amour együttes is, akik ehhez a különleges jubileumhoz érkeztek. A csapat vezetője sok kulisszatitkot elárult magukról és elmesélte: nem volt mindig ilyen nagy az egyetértés közöttük. Rengeteg zenész megfordult már az évek alatt a zenekarban. Didi mindenesetre maradt, és hatalmas ünnepségre készül!

Sláger Tibó

A mulatós műfaj nagyágyúi közül a legtöbbnek írt dalt Sláger Tibó, nem véletlenül kapta keresztneve elé a „Sláger” jelzőt. Több mint 300 saját dallal büszkélkedhet, ő azonban azt mondja: 26 éves fia a legnagyobb boldogsága, a legjobb szerzeménye! Lapunknak adott interjújából most közelebbről is megismerhetjük az énekes-dalszerzőt.

Suzy és Jolly kislányukkal

Bár az év eleje a legtöbb énekes számára üresjárat, Jolly és Suzy hétvégéi változatlanul a közönség szórakoztatásával telnek most is. Hétköznap viszont igyekeznek a lehető legtöbb időt tölteni kislányukkal, akit a világon a legjobban imádnak!

Roulett együttes

Sokaknak feltűnhetett az elmúlt hetekben, hogy Kis Didi zenésztársa, Süni nélkül lép színpadra. Tizenegy év közös munka után döntöttek úgy a fiúk, hogy a Roulett együttes megszűnik. Csonka László elsőként a Sztár Limonádénak mesélt ennek okairól, és egyúttal azt is elárulta: a munka, ha jelenleg egyedül is, de nem áll meg.

Postás Józsi

Postás Józsi közel hat évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Az énekes felépüléséig hosszú volt az út, sok türelem és fájdalom után azonban mára jól van, igaz, a karján ma is viseli a nyomokat, ami arra a bizonyos szörnyű napra emlékezteti.

Csibész Tóth Miki

Rajongói nemrég szerenádot adtak neki születésnapja alkalmából, ilyen és hasonló élményekből töltekezik Csibész Tóth Miki. Mert mint mondja, neki is vannak a hétköznapokban gondjai, hiába gondolják sokan úgy, hogy náluk fenékig tejfel az élet. Nemrég például egy sérülés miatt egy hónapra ki kellett vonnia magát a forgalomból…

Balance Band énekese, Alfi és felesége

A Balance Band énekese, Alfi boldogan osztotta meg a Sztár Limonádéval, hogy hamarosan apuka lesz. A zenész azt is elárulta, felesége hogyan tudatta vele, hogy gyermeket vár. Tavasszal kisfiúval bővül a családjuk, akit nagyon várnak, így már az előkészületekkel is jól haladnak.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató