Mulató

Polgár Peti

Polgár Peti az elmúlt tíz év alatt óriási sikerre tett szert. Különösen büszke arra, hogy saját erejéből, segítség nélkül jutott el a népszerűségig. Hétvégén megesik, hogy ezer kilométert is utazik az országban a fellépések miatt, ám egyelőre, mint mondja, bírja a tempót, de idővel nem kizárt, hogy kicsit visszavesz a tempóból. Az énekes a Sztár Limonádénak mesélt terveiről, de azt is megtudtuk, mivel tud töltődni a hétvégi koncertsorozatokra.

Luigi

Luigi életét egész kicsi kora óta a zene tölti ki. Nem kellett sokat várnia a sikerre, húsz éves korára már az egész ország ismerte. Szerencsésnek tartja magát, hogy azzal foglalkozhat, amit igazán szeret. Rengeteg felkérésnek tesz eleget, Budapest és Makó között ingázik, de a siker mindezért kárpótolja. Azonban a magánéletében nincs minden rendben, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Bunyós Pityu

Bunyós Pityu óriási népszerűségnek örvend. Van olyan fesztivál, aminek már hét éve résztvevője. Az énekes elfoglaltságai ellenére egy komoly megbízást is kapott Balassagyarmaton, melyért hamarosan egy díjat vehet át. A Sztár Limonádénak elárulta, feleségével úgy döntöttek, mérsékelik a fellépések számát, megpróbál kissé visszavenni az elmúlt hosszú évek tempójából. A boksz ma is élete része, mert tanítványai mellett fiával edz, mint mondja, olyan erőteljében van, mint aktív sportolói idejében.

Tóth Katica

Tóth Katica fél évvel ezelőtt nagy döntést hozott: életmódot váltott. Azóta húsz kilótól szabadult meg, és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Sikerült legyőznie önbizalomhiányát, és sokkal magabiztosabban áll a színpadra, mint korábban. A Sztár Limonádénak mesélte el fogyása történetét, és azt is megtudtuk, nem csak külsőleg, hanem zeneileg is megújult.

MC Hawer

Lapunk megkeresésekor a mulatós zenész épp Olaszországban nyaralt a menyasszonyával. Mint elmondta, rég érezte ennyire jól magát a bőrében, szerinte ehhez az új szerelem és a többéves absztinens életmód is nagyban hozzájárult.

Morvai Dani

Jön a baba Morvai Daniéknál. A Muzsika TV mulatós énekese azonban elmesélte lapunknak: először nagyon megijedtek, azt hitték, valami nagy baj van. Még egy lombik központba is bejelentkeztek, mert sokáig nem tudták, mi lehet a gond.

Balance Band Alfi és családja

Hatalmas a boldogság a Balance Band énekesének családjában. Február 20-án érkezett meg Áminger Alfréd és felesége, Martina első közös gyermeke, Bence. Azóta fenekestül felfordult az életük, minden pillanatuk kisfiukról szól, akivel azóta sem tudnak betelni. Az életük átértékelődött, és ma már mindennél fontosabb Bence, melyről a Sztár Limonádénak mesélt elsőként a zenész.

Szega és Frédó

Több mint 20 év közös zenélés után döntött úgy a testvér duó, hogy nem folytatják tovább együtt. A hazai zenecsatornákról jól ismert mulatós együttes sok-sok rajongót szerzett az elmúlt évek alatt, így biztos, hogy a sikernek külön-külön is lesz folytatása.

Roby köszi köszi

A közkedvelt erdélyi énekest egyre több zenecsatornán láthatjuk. Roby most elárulta lapunknak: Jollynak köszönheti, hogy elindult a karrierje, ami jó ideig sajnos háttérbe szorult egy családi tragédia miatt.

L’amour együttes

25 év folyamatos működés egy zenekar életében nem kis dolog. Így van ezzel Didi és a L’amour együttes is, akik ehhez a különleges jubileumhoz érkeztek. A csapat vezetője sok kulisszatitkot elárult magukról és elmesélte: nem volt mindig ilyen nagy az egyetértés közöttük. Rengeteg zenész megfordult már az évek alatt a zenekarban. Didi mindenesetre maradt, és hatalmas ünnepségre készül!

Sláger Tibó

A mulatós műfaj nagyágyúi közül a legtöbbnek írt dalt Sláger Tibó, nem véletlenül kapta keresztneve elé a „Sláger” jelzőt. Több mint 300 saját dallal büszkélkedhet, ő azonban azt mondja: 26 éves fia a legnagyobb boldogsága, a legjobb szerzeménye! Lapunknak adott interjújából most közelebbről is megismerhetjük az énekes-dalszerzőt.

Suzy és Jolly kislányukkal

Bár az év eleje a legtöbb énekes számára üresjárat, Jolly és Suzy hétvégéi változatlanul a közönség szórakoztatásával telnek most is. Hétköznap viszont igyekeznek a lehető legtöbb időt tölteni kislányukkal, akit a világon a legjobban imádnak!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató