Mentős Laci

Karrierje két éve kezdődött, és pár hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Azóta is igen magas nézettségűek a videói. Slágerei egymást követik: sokszor eszébe jut egy téma, amiből Sihell Ferry dalt ír neki. De most, befutott mulatós sztárként, és jól menő vállalkozásai mellett is azt vallja: számára a család a legfontosabb.

Dankó Szilvi

Dankó Szilvi a magyar mulatós zenei élet megkerülhetetlen női előadójává nőtte ki magát, aki a több mint egy évtizede tartó zenei karrierje alatt számtalan fellépést, megannyi elismerést és rengeteg rajongót tudhat magáénak. Élete óvodás kora óta a zene körül forog, már akkor megért benne az elhatározás, a jövője kapcsán. A népszerű énekesnő a Sztár Limonádé magazinnak családról, karrierről, és a siker titkáról is beszél.

Alpár György, a mulatós polgármester

Bejött az élet a drávaszerdahelyi polgármesternek, aki az egész falunak meghozta a szerencsét. Alpár György afféle gegből adta ki első lemezét, hogy a bevételből járdát építsenek a faluban. Terveinek láttán a sors is besegített, és egy földgáztelep létesülésével annyi iparűzésű adó jött be, hogy alig győzték elkölteni. Legalábbis eddig. Közben jól beindult a mulatós szekér, itt a 2. lemez, de a falu kincses ládáját megcsapolták.

Csocsesz és lánya, Karolina

Örökölte a színpadi vénát Csocsesz gyönyörű, 22 éves lánya. Kiss Karolina a színház világában érzi otthon magát, ahol énektehetségét is megcsillogtathatja. Mondani sem kell, hogy a mulatós sztár nagyon büszke a lányára, és féltő apaként az udvarlókra is odafigyel.

Daavid

Egyszer minden véget ér… - mondják az érintettek. Mindenesetre nagy meglepetés volt a rajongóknak, amikor a fiatal énekes Facebook oldalán megjelent egy bejelentés, hogy a sikersorozat véget ért, Daavid pedig nem énekel többet. De vajon mi áll a háttérben? A Sztár Limonádé utánajárt és meglepő dolgokat tudtunk meg.

Morvai Dani

Súlyos műtéten esett át a mulatós szakma egyik ifjú hercege, Morvai Dani. A Muzsika TV-ből már ismerős énekes szenvedélye a sport, de egy sérülés miatt kórházba került nemrégiben. Állapotáról és jövőbeli terveiről kérdeztük a hölgyek új kedvencét.

Hollósy Band

Új év, új remény néven indít jótékonysági kezdeményezést a Roulett együttes és a Hollósy Band. A fiatal mulatós előadók várják mindazok jelentkezését, akik szeretnék jobbá tenné az életüket. Új daluk jogdíjait teljes mértékben felajánlották a zenészek egy arra méltó személy vagy család megsegítésére.

Didi

Robertóval duettezik L’amour Didi. A két énekes már régóta jó barátok, de most közös videoklipet is forgattak új slágerükhöz. Kalandokból és szép lányokból nem volt hiány a forgatáson sem. De szerencsétlenségből sem…

Henna

Meg kell harcolnia a nevéért Hennának. A mulatós énekesnő, akit mindenki így ismer már évek óta, igazán nagy hercehurcába keveredett, amiről ez idáig nem akart beszélni. Most azonban elsőként a Sztár Limonádéval osztotta meg, min is megy keresztül…

Hollósy Band

Hollósy Adrián nem csak a Hollósy Band vezetője. Évek óta ismert rendezvényszervező, aki a felvidéki magyaroknak sok-sok híres énekes, előadó koncertjét megszervezte már. A fiatal zenészről azt is megtudtuk, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él, és van egy kamasz, 13 éves fia is.

Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi élete hat éves kora óta a zene körül forog. Egyre több televíziós felvételre is hívják, azonban ő mai napig nem tagadja meg a lagzikon való muzsikálást sem. Nemrégiben pedig számára is eljött a nagy nap: megnősült és ez alkalommal nem ő állt a hangszer mögé.

Bunyós Pityunak 80 éves édesanyja a háttértáncosa

Minden nő olyan férfira vágyik, akinek erős karja van, de érző lelke. Bunyós Pityu bizony ilyen férfi. Ő a mulatós zene legkeményebb öklű sztárja, miközben példás tisztelettel és szeretettel övezi körül édesanyját és feleségét, de a nehéz sorsú emberek, és a gazdátlan állatok megsegítéséről sem feledkezik meg.