Mulató

Jessy

Tavaly év végén vált valóra Jessy álma, amikor a Muzsika TV-n elindult saját, zenés műsora, Tutti Buli Jessy-vel címmel. Az énekes rendkívül elfoglalt, ám a közönség szeretete mindenért kárpótolja. A Sztár Limonádénak elárulta, milyen változásokat hozott az életében a produkciója, illetve azt is megtudtuk, hogyan törekszik megtartani a nézők érdeklődését.

Galambos Lajos

Lagzi Lajcsi gigászi ünnepségsorozatnak néz elébe. Idén lesz ugyanis pontosan 20 esztendeje annak, hogy kezdetét vette minden idők egyik legsikeresebb televíziós produkciója, a Dáridó.

Sihell Vanessza

Közel három éve indult be a karrierje, ma pedig már egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sihell Vanessza mindössze tizennyolc éves, de tele van tervekkel, és mindamellett, hogy az éneklés a mindene, a tanulásba is nagy energiát fektet, ugyanis jogi pályára készül.

Bunyós Pityu

Bunyós Pityu 33 éve él boldog házasságban. A karrierje is úgy alakul, ahogyan szeretné, csupán egy dolog miatt nem érzi teljesen kereknek az életét: a 30 esztendős István fia még mindig nem ajándékozta meg unokával. Pedig az ökölvívóból lett énekes már tűkön ülve várja azt az időszakot, hogy a pici babát a levegőbe dobálhassa, majd állatkertbe és játszótérre vigye, végül, de nem utolsó sorban bokszolni taníthassa.

Gyémánt Valentin

Gyémánt Valentin élete legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor édesapjától megkapta az első gitárját. Akkor szippantotta be a zene szeretete. Családja nagy zenei múlttal rendelkezik, így nem meglepő, hogy ő is felmenői nyomdokába lépett. A zenére tette fel az életét, ám azt kevesen tudják róla, hogy mindemellett egy nagyvállalatnál fejlesztési vezetőként dolgozik.

Kratelli Josephine

Kratelli Josephine több mint 250 éves cirkuszdinasztia leszármazottja. Az énekesnő a pályáját maga is artistaként kezdte, ám mégis a szíve az éneklés felé húzott. Josephine több komoly műtéten esett át, így három éven át nélkülöznie kellett a rajongóknak a kiváló hangú művészt.

Pietro

Nyerges Pétert, alias Pietrot tavaly ismerhette meg a közönség. S bár régóta foglalkozik a zenével, most jött el a pillanat, hogy végre megszülessen első stúdióalbuma.

Mentős Laci

Mentős Laci évek óta a hazai mulatós műfaj képviselője, ő azonban úgy érzi, még csak most találta meg igazi önmagát. Kitalálta végre azt stílust, amiben igazán megmutathatja önmagát. Laci összekötötte a kellemest a hasznossal: dalt írt, disznót vágott és klipet forgatott egyszerre családja és barátai társaságában.

Hidvégi Band

A Hidvégi Band 2004-ben alakult. Ekkortájt még nem a lemezkiadás lehetősége vezérelte őket: esküvőkön és hasonló rendezvényeken szórakoztatták a nagyérdeműt. 2012-ben jelent meg első lemezük, mely a mulatós zene világába röpíti a hallgatót.

Varga Vince

Varga Vince ismerős lehet a mulatni vágyók körében, hiszen hosszú évekig minden hétvégén táncoltatott meg sok száz vendéget a Városligetben. Az énekes most is számos helyen fellép és egyre többször láthatjuk zenés tévéműsorokban is. Örömét azonban egy szomorú eset árnyékolta be a közelmúltban…

Alpár György

Kétszeres édesapa lett Alpár György, a mulatós polgármester. Második fia, Medárd október közepén jött világra kicsivel több, mint három kilóval, és 50 centiméteresen. Az egész család örömmel fogadta az új jövevényt, Medárd eddig nagyon jó baba, jól alszik, és a hasfájás is elkerülte.

Mentős Laci

Karrierje két éve kezdődött, és pár hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Azóta is igen magas nézettségűek a videói. Slágerei egymást követik: sokszor eszébe jut egy téma, amiből Sihell Ferry dalt ír neki. De most, befutott mulatós sztárként, és jól menő vállalkozásai mellett is azt vallja: számára a család a legfontosabb.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató