Mulató

Bunyós Pityu

Bunyós Pityu 33 éve él boldog házasságban. A karrierje is úgy alakul, ahogyan szeretné, csupán egy dolog miatt nem érzi teljesen kereknek az életét: a 30 esztendős István fia még mindig nem ajándékozta meg unokával. Pedig az ökölvívóból lett énekes már tűkön ülve várja azt az időszakot, hogy a pici babát a levegőbe dobálhassa, majd állatkertbe és játszótérre vigye, végül, de nem utolsó sorban bokszolni taníthassa.

Gyémánt Valentin

Gyémánt Valentin élete legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor édesapjától megkapta az első gitárját. Akkor szippantotta be a zene szeretete. Családja nagy zenei múlttal rendelkezik, így nem meglepő, hogy ő is felmenői nyomdokába lépett. A zenére tette fel az életét, ám azt kevesen tudják róla, hogy mindemellett egy nagyvállalatnál fejlesztési vezetőként dolgozik.

Kratelli Josephine

Kratelli Josephine több mint 250 éves cirkuszdinasztia leszármazottja. Az énekesnő a pályáját maga is artistaként kezdte, ám mégis a szíve az éneklés felé húzott. Josephine több komoly műtéten esett át, így három éven át nélkülöznie kellett a rajongóknak a kiváló hangú művészt.

Pietro

Nyerges Pétert, alias Pietrot tavaly ismerhette meg a közönség. S bár régóta foglalkozik a zenével, most jött el a pillanat, hogy végre megszülessen első stúdióalbuma.

Mentős Laci

Mentős Laci évek óta a hazai mulatós műfaj képviselője, ő azonban úgy érzi, még csak most találta meg igazi önmagát. Kitalálta végre azt stílust, amiben igazán megmutathatja önmagát. Laci összekötötte a kellemest a hasznossal: dalt írt, disznót vágott és klipet forgatott egyszerre családja és barátai társaságában.

Hidvégi Band

A Hidvégi Band 2004-ben alakult. Ekkortájt még nem a lemezkiadás lehetősége vezérelte őket: esküvőkön és hasonló rendezvényeken szórakoztatták a nagyérdeműt. 2012-ben jelent meg első lemezük, mely a mulatós zene világába röpíti a hallgatót.

Varga Vince

Varga Vince ismerős lehet a mulatni vágyók körében, hiszen hosszú évekig minden hétvégén táncoltatott meg sok száz vendéget a Városligetben. Az énekes most is számos helyen fellép és egyre többször láthatjuk zenés tévéműsorokban is. Örömét azonban egy szomorú eset árnyékolta be a közelmúltban…

Alpár György

Kétszeres édesapa lett Alpár György, a mulatós polgármester. Második fia, Medárd október közepén jött világra kicsivel több, mint három kilóval, és 50 centiméteresen. Az egész család örömmel fogadta az új jövevényt, Medárd eddig nagyon jó baba, jól alszik, és a hasfájás is elkerülte.

Mentős Laci

Karrierje két éve kezdődött, és pár hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Azóta is igen magas nézettségűek a videói. Slágerei egymást követik: sokszor eszébe jut egy téma, amiből Sihell Ferry dalt ír neki. De most, befutott mulatós sztárként, és jól menő vállalkozásai mellett is azt vallja: számára a család a legfontosabb.

Dankó Szilvi

Dankó Szilvi a magyar mulatós zenei élet megkerülhetetlen női előadójává nőtte ki magát, aki a több mint egy évtizede tartó zenei karrierje alatt számtalan fellépést, megannyi elismerést és rengeteg rajongót tudhat magáénak. Élete óvodás kora óta a zene körül forog, már akkor megért benne az elhatározás, a jövője kapcsán. A népszerű énekesnő a Sztár Limonádé magazinnak családról, karrierről, és a siker titkáról is beszél.

Alpár György, a mulatós polgármester

Bejött az élet a drávaszerdahelyi polgármesternek, aki az egész falunak meghozta a szerencsét. Alpár György afféle gegből adta ki első lemezét, hogy a bevételből járdát építsenek a faluban. Terveinek láttán a sors is besegített, és egy földgáztelep létesülésével annyi iparűzésű adó jött be, hogy alig győzték elkölteni. Legalábbis eddig. Közben jól beindult a mulatós szekér, itt a 2. lemez, de a falu kincses ládáját megcsapolták.

Csocsesz és lánya, Karolina

Örökölte a színpadi vénát Csocsesz gyönyörű, 22 éves lánya. Kiss Karolina a színház világában érzi otthon magát, ahol énektehetségét is megcsillogtathatja. Mondani sem kell, hogy a mulatós sztár nagyon büszke a lányára, és féltő apaként az udvarlókra is odafigyel.