Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Aranylemezeső zúdult a Trimedio sztárjaira – Volt mit ünnepelni!

Vasárnap egy egész napra Újpest lett a honi mulatós zene központja. Az Off Kúlturszövőgyár színpadán ugyanis egymást érték azok az előadók, akik aranylemezt vehettek át egy-egy a közelmúltban megjelent önálló vagy válogatáslemezük után.

 

Napsugár Anna előadása, ismét tele volt érzelemmel. Képünkön Pitti Katalin operaénekesnővel 

A Trimedio-koncertek kora délután kezdődtek és a fellépők egészen este 21 óráig szórakoztatták a mulatni vágyó sokadalmat. A sort Napsugár Anna személyében egy igazán különleges előadó nyitotta. Az énekesnő hazánk egyetlen siket előadója, aki eddig számos válogatásalbumon mutatta már meg tehetségét és aki ezért elmondhatja, hogy többszörösen is aranylemez-birtokos. Ugyanakkor most saját jogán is átvehetett egy csillogó korongot, hiszen a Tárd ki a szíved címmel megjelent önálló albuma is hatalmas sikert aratott. Anna koncertje meg is alapozta a hangulatot. Az énekesnő a buli után meghatottan nyilatkozott a Sztár Limonádénak.

„Hatalmas szeretettel írtam és énekeltem az album dalait és nagyon boldog vagyok, hogy a közönség is ugyanakkora szeretettel fogadta. Hihetetlen öröm számomra, hogy az emberek értik, amit üzenni és képviselni szeretnék. Ez az elismerés erőt ad nekem ahhoz, hogy nehézségeim ellenére is folytassam az éneklést. Pitti Katalin nyolc éve foglalkozik velem és tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy még tudok beszélni. Az orvosaim szerint ugyanis már nem csak a hallásomat, de a beszédkészségemet is el kellett volna veszítenem a betegségem miatt. Ez nem így történt és ígérem, hogy amíg csak képes vagyok rá, írom és éneklem is a dalaimat” – mondta Napsugár Anna, aki természetesen nem rohant haza a koncertje után, hiszen szívesen bulizott tovább pályatársaival, ráadásul a nap folyamán várt még rá egy aranylemez, hiszen ő is felkerült egy dallal a szintén bearanyozódott 2022-es Sztár Limonádé Aranyalbumra is, ami ráadásul dupla korongon jelent meg.

Ez természetesen azt jelentette, hogy hirtelen tucatnyi előadó érkezett a parti helyszínére, hiszen a tévéfelvétellel egybekötött aranylemezátadó gálán mindenki meg akarta mutatni melyik száma, vagy éppen szerzeménye járult hozzá a hatalmas sikerhez. A közönség persze ovációval és tapssal jutalmazta a fellépőket, sőt többen táncra is perdültek, amikor meghallották kedvenc dalukat és meglátták a szívüknek kedves előadót.

A Sztár Limonádé válogatásalbuma ismét bearanyozódott

A koncertsorozatnak ezzel még korántsem volt vége, hiszen ahogy a címben már említettük, vasárnap igazi aranyeső hullott a kiadó sztárjaira. Következett egy újabb koncert, melynek a gerincét a Sztár Limonádéban februárban megjelent Valentin napi válogatásalbum dalai adták, majd következett az aranylemez átadása. A CD-n közreműködő tucatnyi előadó mindegyike átvehette a neki járó elismerést és bezsebelhette a szűnni nem akaró tapsot is. Mindeközben egyre forróbb lett a hangulat nézőtéren is, hiszen minden fellépőhöz sorra érkeztek a gratuláló rajongók és valahogy senkinek sem akaródzott hazamenni, még a közelgő hétfői munkakezdés ellenére sem.

A Valentin napi válogatásalbum is aranylemez lett

Fél 6-kor aztán színpadra lépett Joseph Martin, aki lírai hangvételű dalaival azonnal le is vette a jelenlévő hölgyeket a lábukról. A fiatal, határon túli énekes parádés hangulatú koncertet adott, mielőtt ő is átvette Szűcs Balázs kiadóvezetőtől a neki járó aranykorongot a Csak szeress nagyon című albumáért. Martin majd két órán át szórakoztatta a közönséget, majd átadta a színpadot az igazi bulihuligánoknak.

A fiatal, határon túli előadóért ismét odavoltak a hölgyrajongók

 

Rácz Olivér és a Central zenekar tagjai hozzászoktak már ahhoz, hogy ha ők húzzák a talpalávalót, még a mankóval érkező vendégek is táncra perdülnek, hiszen évek óta nincs nélkülük valamirevaló vidéki lakodalom. A fiúk meg is adták a módját, hiszen ha nem is kivilágos virradatig, de zárásig szórakoztatták a közönséget, akik önfeledten mulattak az egyébként szintén aranylemezt érő eladásokat produkáló Árva vagyok, árva címmel megjelent album nótáira. A mulatós banda énekese a buli után nyilatkozott lapunknak:

„Nagyon jó érzések töltenek most el engem és persze a zenekar minden tagjának nevében ugyanezt mondhatom. Különösen értékes számunkra ez az aranylemez, hiszen nem titok, hogy a mai világban már nagyon nehéz lemezt eladni, így valódi elismerés, ha egy album arannyá válik. Mi a vendéglátásban szereztük a tapasztalatainkat és abból a világból is születtek a lemez dalai, vagyis a lakodalmakon és egyéb rendezvényeken már volt alkalmunk letesztelni, hogy mi az, amit a hallgatóság, vagy éppen a bulizni vágyó közeg szeret és befogad. A dalaink abszolút demokráciában születnek, mindenki belecsempész valamit és így alakul ki a végeredmény” – mondta Rácz Olivér.

Rácz Olivér és bandája átvették első önálló aranylemezüket

Fotók: Diósi Imre/Sztár Limonádé magazin