Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
A mai napig gyászolja barátját Balázs Andi - Sztárlimonádé

A mai napig gyászolja barátját Balázs Andi

Eddig sosem hallott drámájáról vallott Balázs Andi. A színésznő a Bátorságok Könyve című online kulturális magazinnak mesélte el, milyen súlyos veszteség érte és mikor kellett a legbátrabbnak lennie az életében.

 

“Hatalmas kudarc az életemben, hogy nem tudtam életben tartani egy barátságot, ami nagyon fontos volt nekem. Elképesztően fontos. Nevettünk azokon az embereken akik nem tudtak összetartani, és azok lettünk mi. Nem sikerült megtartanom ezt a számomra annyira fontos embert! 42 éves vagyok és tudom, hogy az életben egyszer adatik meg ilyen szintű kötődés és barátság, és nem tudtam rá vigyázni. Mai napig gyászolom, mert olyan dolgot veszítettem el, amit soha nem fogok tudni feldolgozni. Elhanyagoltam, megbántottam, ő is engem… tök mindegy, elmúlt és ez borzasztó. Tudod, még most is olyan szeretettel beszélünk egymással, de az, ami régen volt már nem történhet meg. Szörnyű. Ez az életem legnagyobb kudarca. Nézem magam kintről és legszívesebben egy akkora pofont adnék magamnak, hogy ott, akkor, azokat a dolgokat nem tettem meg. És tudom hogy ő is! És tudom, hogy még mindig imádjuk egymást, de el kellett engednem, nem az életem része többet.” – mesélte Andi a Bátorságok Könyve oldalának.

A felületen sztárok, ismert emberek és civilek személyes és eddig sosem hallott történetein keresztül tudhatjuk meg, mit jelent számukra a bátorság, legyen szó kalandos vagy megrendítő sztorikról. Az oldal ötletgazdái, Mészáros Piroska színésznő és Gerlits Réka projekt manager szerint most kifejezetten fontos, hogy ilyen és ehhez hasonló történeteket olvassanak az emberek.

– Mindannyiunknak szüksége van a bátorságra, akár mások inspiráló történetein keresztül. Gondoljunk csak a koronavírus-járványra vagy a szomszédban tomboló háborús helyzetre, nem is lehetne aktuálisabb a kérdés. Szerettünk volna létrehozni egy olyan online művészeti magazint, melyen hiteles emberek személyes történeteit olvashatják az érdeklődők a bátorságról. Amikor nekilátunk az oldalnak, felmerült bennünk is a kérdés: Mikor voltam bátor? Hogy tudtam kiállni magamért? Ki tudtam lépni valaha a komfortzónámból? Nincs ezekre helyes válasz, azonban mindenkinek van legalább egy sztorija a témában és mi ezeket kutatjuk hétről-hétre – mesélte Réka és Piroska a projektről, hozzátéve:

„A Bátorságok Könyve célja egy olyan közösség megteremtése, amely segíti az olvasóit az útkeresésben” – mondták.