Évek óta szemezett egymással Megyeri Csilla és Molnár Zsolt mielőtt egy pár lettek

Hosszasan kerülgették egymást, mígnem eljött a pillanat, amikor mindketten szinglik lettek és utat engedtek a szerelmüknek.

Régóta ismerte már egymást Megyeri Csilla és Molnár Zsolt mielőtt egy pár lettek volna. A bohókás szerelmesek tekintete azonnal megakadt egymáson, azonban nem nyitottak egymás felé, mert akkor még mással voltak kapcsolatban.

„A fodrászomnál voltam, amikor először megpillantottam Zsoltit. Épp elment mögöttem és láttam a tükörben. Meg is jegyeztem a fodrásznak, hogy micsoda jó pasi. Ki ő? Aztán el is engedtem a dolgot, mivel egyből mondta, hogy a szalon tulajdonosának párja” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Megyeri Csilla, aki végül egy társaságban kötött ki Zsolttal.

„Telt-múlt az idő, végül egy baráti társaságban kötöttünk ki. Találkoztunk születésnapokon, baráti összejöveteleken. Közben volt rá példa, hogy Zsolti szingli volt, hiszen az akkori barátnője – aki szintén Csilla volt – kétszer is kitette, de az nem tartott sokáig, így fel se merült, hogy több is lehet köztünk” – árulta el Csilla, aki közel nyolc éve alkot egy párt kedvesével.

„Szakítottam az akkori párommal, akit Zsolti szintén ismert. Utána kerültünk egymáshoz közelebb és lett belőle szerelem. Nem sokat vártunk azzal, hogy komolyra forduljon a dolog, hiszen kb. egy hét után össze is költöztünk és azóta is együtt vagyunk” – mondta a Sláger Reggelben Megyeri Csilla.