Ezért irigykednek Király Lindára a tengerentúli barátai

Király Linda

Kifejezetten szereti az ünnepi időszakot Király Linda, akinek nemcsak a koncertezésről, de az adományozásról is szól ez a periódus. Az énekesnő éppen ezért döntött úgy, hogy részt vesz az Ökumenikus Segélyszervezet és a 95.8 Sláger FM közös adománygyűjtő napján, ahol a hallgatókat is beavatta abba, hogyan éli meg az ünnepi időszakot.

„Gyönyörű az adventi időszak Magyarországon, az utcák fel vannak díszítve, fényárban úszik a város. Nagyon szeretem ezt az időszakot” – mondta Király Linda, akinek nem hiányzik az amerikai karácsonyozás.

„Nem lehet összehasonlítani azt a két karácsonyi hangulatot, ami Amerikát és Magyarországot jellemzi. Mindkét helyet imádjuk, fél életünket ott, fél életünket pedig itt töltjük. Nem tudjuk összehasonlítani őket. Mi úgy nőttünk fel kint, hogy az itteni karácsonyt is gyönyörűnek tartottuk. Sőt, vannak olyan barátaink, akik irigykednek, hogy most Európában élhetünk. Szeretünk itt élni és szeretjük az itteni ünnepi hangulatot” – tette hozzá Király Linda, aki egy karácsonyi dalpremierrel kedveskedett rajongóinak a 95.8 Sláger FM-en.

„Ezt a dalt már rég megírtam, de a fiókban hevert. Éreztem, hogy valami még hiányzik, valamiért még nincs kész. Aztán elkészült hozzá a magyar nyelvű dalszöveg és egyértelmű lett, hogy ’A legszebb ajándék’ egy karácsonyi dal” – árulta el az énekesnő, akihez hasonlóan Rúzsa Magdi is karácsonyi dalpremierrel lepte meg a rádió hallgatóit.