Ezért titkolja magánéletét a közösségi oldalakon Hajós András

Hajós András

Ritkán enged bepillantást a magánéletébe Hajós András, aki nemrég mégis igent mondott az RTL Klubon látható ’Nagy szám’ felkérésére. A műsorban nemcsak előadta az egyik, számára meghatározó dalt, de gyerekkorát, fiatalkori éveit és mindazt felidézte, ami már mögötte van. „Egyre inkább a háttérbe szeretek húzódni, nem szoktam celebkedni, de ez rendkívüli volt. Igaz kicsit megijedtem, hogy ennyi mindent felidézve a végén jön az, hogy itt a vége, főbe lőnek és eltemetnek. Persze nem, de érdekes és tanulságos múltidézés volt” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Hajós András, aki egy cseppet sem vágyik a közösségi platformok pörgésére.

„Nem vagyok egy Instázós típus, jobb szeretem, ha a produktumom van előtérben. Azoknak van mindenfajta platformja, a Dalfutának is, ismerem, használom, de az, hogy saját magamról osszak meg valamit, nem érzem. Igaz, az én életemben is van mindenféle történés, de nem érzem azt, hogy ezt meg kell osztanom. Mondjuk az is benne van, hogy valahogy soha nem is érdekelt, mi történik ezeken a platformokon” – vallotta be Hajós András, aki a hétköznapokban nagyon is pörgős életet él.

„Mindig kattogok valamin, pörög az agyam. Ebben nőttem fel, hogy a gondolataimat szabadon engedhetem. Lubickolok ebben, sok mindent ennek az állandó „agytornának” köszönhetek, de persze megvan ennek a maga hátránya is” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Hajós András.