Ezt az egy dolgot soha nem bocsátaná meg Emilionak a felesége

Tina é Emilio 11 éve ismerik egymást, 10 éve élnek házasságban. A páros már teljesen összecsiszolódott, ám Tina úgy érzi, egy dolog változatlan: a félrelépést sosem bocsátaná meg.

 

Jóban rosszban kitart egymás mellett Tina és Emilio, akik idén ünnepelték 10. házassági évfordulójukat. A házasok már sok mindent megéltek együtt. A munka is összeköti őket, így a nap 24 órájában együtt vannak.

„Mindig ott vagyok Emilioval, segítem, amiben tudom. Nem azért, mert kell, hanem azért, mert jól működünk együtt a munkában is. A dalszövegeit én írom, de a koncertek szervezésében is igyekszem segíteni. Megvan ennek az előnye és a hátránya is” – mondta a Drága családomban Tina, aki nem tagadja, közöttük is vannak viták.

„Szeretjük egymást, de hazugság lenne azt mondani, hogy nem vitatkozunk. Viszont amilyen gyorsan jön egy ilyen vita, olyan gyors a békülés is. Egy dolog van, amivel azonnal ki tud hozni Emil a sodromból: a trehányság. Sajnos Emil nagyon szétszórt. Az egyik cuccát leteszi ide, a másikat oda. Van, hogy egy fokkal jobb a helyzet, de az igazság az, hogy nagyon szétszórt tud lenni, ha a cuccairól van szó” – árulta el Tina, aki efölött is szemet huny. Ám van egy dolog, amit soha nem bocsátana meg.

„Nincs az a körülmény, az a helyzet, amiben el tudnám nézni a félrelépést. Számomra az a vége mindennek. Ha már ennyire nem tisztel a másik, hogy átvág, az számomra véges. Sosem bocsátanám meg, ha kiderülne, hogy Emilio félrelépett. Szerencsére erről szó sincs, a kezdetek óta a kapcsolatunk egyik legbiztosabb bástyája a hűség” – vallotta be Tina.