Kint rekedt családi házukból Liptai Claudia

Egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően szinte az egész reggelt a kertben töltötte a műsorvezető.

 

Ma már csak jót nevet a történteken Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám, akik közül az utóbbi – akaratán kívül – kizárta feleségét az otthonukból.

„Azóta Ádám csak Vilmának szólít néha, hiszen pont olyan voltam, mint a Flinstone család karaktere. Korán reggel, amíg Marci aludt, kiszaladtam a kertbe, hogy leszedjem a paradicsomokat. Épp a növényeket igazgattam, amíg Ádám észrevétlenül elment bevásárolni. Én ezt egy percig nem vettem észre, gyanútlanul tevékenykedtem tovább hálóingben és köntösben” – mondta az ‘ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia, aki teljes pánikba esett, amikor rájött, se kulcs, se telefon nincs nála.

„Épp vittem volna be a paradicsomokat és nem nyílt az ajtó. Mint utólag kiderült Ádám visszaszaladt valamiért és rutinból behúzta maga után az ajtót, a kulccsal a zárban. Ekkor estem igazán pánikba, hiszen Marci fent aludt. Megijedtem, hogy mi lesz, ha felkel és nem talál minket” – árulta el Liptai Claudia, aki végül úgy döntött, megpróbálja felébreszteni kisfiát.

„Miután körbejártam a házat és meggyőződtem róla, hogy nem jutok be, megpróbáltam Marcit felébreszteni. Kis kavicsokkal dobáltam az ablakát és a létező összes hangerőn kiabáltam a nevét. Fel is kelt szegénykém és azonnal keresett minket. Az ajtónál nyugtattam meg, hogy nem hagytuk egyedül, csak épp kizáródtam a lakásból” – idézte fel a történteket a műsorvezető, akinek férje hazaérkezéséig kellett várnia, hogy csemetéjüket újra magához ölelhesse.

„Egy ilyen eset bárhol, bárkivel előfordulhat. Tanultunk belőle, igyekszünk a jövőben elkerülni az ilyen helyzeteket. Bár most már jót nevetünk rajta, Claudiának nem volt kellemes mindezt megélnie” – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám.