Rúdtáncos lett Madár Vera

A színésznő sose gondolta volna, hogy valaha is rúdtáncolni fog, a Jóban Rosszban egyik jelenete kedvéért azonban ebben is kipróbálhatta magát. Bár Vera az elején nem volt abban biztos, hogy ez menni fog neki, profi edzője segítségével néhány alkalom után sikerült elsajátítania az alapokat. Annyira megszerette ezt a sportot, hogy szeretné a jövőben is folytatni az edzést.

Vera sorozatbeli szerepe miatt pattant először rúdra. „A Jóban Rosszban készítői találták ki, hogy a karakterem, Gyöngyinek legyen egy rúdtáncos jelenete. Én kicsit féltem a feladattól, mert bár mindig is csodáltam az ilyen sportot űző lányokat, biztos voltam benne, hogy nekem ez nem menne. Az iskolában még kötelet sem tudtam mászni” – kezdte lapunknak a színésznő, akinek profi edző segítette a felkészülését.

„Két héten át összesen öt alkalmat voltam Floch Bernadett világbajnok rúdtáncoktatónál. A karantén alatt készített fel, amikor csak munkavégzés céljából, valamint a profi sportolók járhattak edzeni. A sorozat ezért kiállított nekem egy ezt igazoló papírt. A forgatások miatt össze-vissza tudtam járni az órákra, volt, hogy hajnalban vagy késő este jutott erre időm, de mivel Berni nem dolgozhatott ebben az időszakban, mindig volt ideje rám.”

A sorozat Gyöngyije az első pár óra után tiszta kék zöld foltokkal volt tele, de kitartásának és profi tanárának köszönhetően sikerült néhány alapmozdulatot elsajátítania, amit a nézők már láthattak is a Jóban Rosszban-ban. Vera pedig annyira megszerette ezt a sportot, hogy a jövőben is szeretné hobbi szinten folytatni.

„Számomra is hihetetlen, hogy milyen mozdulatokra vagyok képes, rövid idő alatt is sokat fejlődtem. Nagyon hálás vagyok Berninek, nála jobb tanárt és szakembert nem is találhattam volna. Megtetszett ez a sport, szeretném majd a jövőben is folytatni, ahogy időm engedi. Fontos a rendszeres mozgás, és a rúdtánc minden izomcsoportot átmozgat. A férjem, Richárd minden órámra elkísért és ő is ámulattal nézte, mikre vagyok képes” – tette hozzá a színésznő.