Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Újra ringbe szállt Erdei Zsolt - Ellene ragadott kesztyűt! - Sztárlimonádé

Újra ringbe szállt Erdei Zsolt – Ellene ragadott kesztyűt!

Az egykori élsportoló edzőként lépett a ringbe azért, hogy felkészítse Növényi Norbertet arra a boksz mérkőzésre, amelyen Bunyós Pityuval kesztyűznek majd.

 

Edzőként segíti Növényi Norbert felkészülését Erdei Zsolt, aki profi ökölvívói múltjával igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a két bajnok összecsapásából védence kerüljön ki győztesen.

„Madárral két hete kezdtük meg a felkészülést, mivel hamarosan élesben is ringbe szállok Bunyós Pityu ellen. Nem szeretnék kifulladni vagy feladni, ezért komolyan veszem a felkészülést és edzek a megmérettetésre. Igaz, egy kicsit korábbra terveztük az összecsapást, de Pityu lebetegedése miatt csúszik a mérkőzés. Nem baj, tudok várni, legalább több idő jut az edzésre” – mondta a Sláger TV Üdv a Családban! című műsorában Növényi Norbert, akinek jóbarátja, Bárdosi Sándor aggódik a meccs kimenetele miatt.

„Norbi nem mai bútordarab már, 64 éves és bár most remek kondiban van, szerintem nem baj, ha még edz egy kicsit. Ahogy láttam a lábtechnikáján van még mit javítani, de az ütései egyre jobbak, egyre technikásabb. Alig várom, hogy lássam ringbe szállni” – mondta a ma debütáló műsor első epizódjában Bárdosi Sándor.