Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bombaformában van Bodrogi Gyula – Elárulta, mi a titka

Sokan keresik a titkot, amit csak azok ismernek, akik Bodrogi Gyulához hasonlatosan, idős korukra is megőrzik vitalitásukat és gyakorlatilag fiatalokat megszégyenítő módon állnak helyt a hivatásukban nap nap után.

Bodrogi Gyula 89 évesen sem áll meg. Fotó: Sztár Limonádé

 

A Sztár Limonádé néhány napja egy rendezvényen futott össze a 89 éves Nemzet Színészével és ha már így esett, rákérdeztünk, minek köszönheti fittségét. Nos a válasza ugyan meglepő volt, de talán megfontolandó.

„Az én koromban már nem nagyon kezd életmódváltásba az ember. Sőt, szerintem én pont annak köszönhetem, hogy jól vagyok, hogy már nem változtatok a szokásaimon, az étkezésemen és úgy általában az életmódomon. Igaz, hogy nemrég közbejött egy kis gikszer, de annak már vége…” – kezdte nevetve az élő legenda, aki még ma is rengeteget dolgozik, hiszen több darabban is játszik.

„Ha már itt tartunk, tapasztalatom szerint az a jó, ha az embernek ideje sincs azon morfondírozni, hogy repül az idő. Nos, én nem is morfondírozom ezen, hiszen szerencsére sok elfoglaltságom akad. A napokban játszom például a Nagymestert a Karinthy Színházban, majd egy készülő filmben  is lesz egy szerepem és persze a Nemzeti Színházban is a színpadra lépek. Szóval nem unatkozom” – mondta Bodrogi Gyula.