Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bodrogi Gyula bármikor visszatérne a színpadra

Már sokkal jobban érzi magát Bodrogi Gyula, és alig várja, hogy visszatérjen a színpadra. Mint mondja, a közönség és a szeretet ereje gyógyítja. Családja és párja, Angéla gondoskodott róla, amíg lábadozott, a professzoroknak pedig köszöni szépen, hogy lelkiismeretesen gondozták. A nyarat a vadászattal és sok pihenéssel töltötte.

 

Bodrog Gyulát tavasszal a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályán ápolták, de mindenkit megnyugtat, már sokkal jobban érzi magát. A 88 éves művész felépült betegségéből, és feladataira koncentrál.
„Mindenkinek nagyon köszönöm, aki aggódott értem, aki szeret, annak, aki örül, ha meggyógyulok” – kezdte a Kossuth-díjas színművész, akit hatalmas szeretet övez, amikor kiderült, hogy beteg, egymást érték az aggódó üzenetek. Hogy pontosan mivel kezelték, arról nem beszél Bodrogi, a lényeg, hogy felgyógyult.
„Volt olyan pillanat, amikor azt mondtam magamban, érdemes betegnek lenni. Valószínűnek tartom, hogy van abban valami gyógyszer, ha sok szeretet éri az embert, ami segített meggyógyulni, különösen, ha van hozzá egy-két zseniális orvos” – magyarázta a színész, akit megindított az emberek szeretete és törődése.

Egymás után érték a betegségek

Felemlegette tavalyi balesetét is, amit színházi próba közben szenvedett el, akkor sokan aggódtak érte, de a 88 éves Bodrogi Gyula nem hagyta sokáig cserben az őt kedvelőket, hamar felépült, pedig a bordái is megsérültek.
„Színházban egy próbán fordultam, azt hittem, hogy még tart a dobogó, de nem tartott. Ez volt az első. Utána volt egy sérvkitüremkedés. Aztán nehezen kaptam a levegőt. Angéla felhívta a Merkely Béla professzort, aki azt mondta, hogy azonnal menjek be hozzá. Ilyen idős korban nem illik jól lenni egészen. Ha fölkelsz reggel, és nem fáj semmid, akkor nem élsz” – mesélte, és sorra méltatta a professzorokat, orvosokat, ápolókat, akik segítették a gyógyulását.

Angéla aggódott érte

És persze szerelme, Vass Angéla is mindvégig mellette volt, és teljes odaadással ápolta kedvesét. Angéla és Bodrogi kapcsolata régre nyúlik vissza. Az egykori modell 8 éves volt, amikor a szülei elvitték a József Attila Színházba, ott látta először színpadon a népszerű színészt. Akkor és ott megbizonyosodott arról, hogy a nála 20 évvel idősebb művészt neki szánta az ég. Aztán egy szilveszter éjszaka a Fészek klubban ismerkedtek meg, de csak később lettek egy pár.
„Angéla mindent megtett, hogy meggyógyuljak és aggódott sokat. Talán többet is, mint én” – árulta el a Kossuth-díjas színművész.
A sok szeretetnek és törődésnek hála, Bodrogi felépült, és már alig várja, hogy visszatérhessen a színpadra.
„Jön a szezon, négy darabban vagyok benne, ami a múltról átjön, de hogy melyik jön át, nem jön és mikor, azt nem tudom” – mondta, és hozzátette, a nyár a pihenésről, vadászatról, feltöltődésről szólt, de bármikor kell, színpadra tud állni, és szívesen tér vissza a közönséghez.

Fotó: MTI