Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatalmas lehetőséget kapott Völgyi Zsuzsi

A népszerű énekesnő számára remekül indult az új év, hiszen nem csak hogy bombaformában van miután megszabadult fölös kilóitól, de szerelmesebb mint valaha, ráadásul a Rádió Dikh felkérte, hogy legyen a műsorvezetőjük.

Völgyi Zsuzsi a Sztár Limonádénak mesélt új feladatáról, amire nem is tud munkaként tekinteni, hiszen minden egyes percét hihetetlenül élvezi.

„Hogy őszinte legyek, sikoltoztam örömömben, amikor megkerestek a lehetőséggel, hogy legyek a Rádió Dikh egyik műsorvezetője. Amikor pedig megtudtam, hogy konkrétan a reggeli idősávot szánják nekem, ami kilenctől délig tart, kicsit még a lábam is megremegett, hiszen ez rengeteg idő, amit meg kell tölteni tartalommal” – kezdte boldogan az énekesnő, vagyis a Süss fel nap műsorvezetője, aki igazi profiktól lesheti el a rádiós szakma rejtelmeit, így hamar elkezdte magát biztonságban érezni a stúdióban.

Tőle tanulni megtiszteltetés…”

Maka Gyuszi viszi a prímet, én pedig alá dolgozom, vagyis amolyan untermanként csatlakozom rá az ő mondandójára, témáira, poénjaira. Ő egy vérbeli profi, aki végzett színész, vagyis csodálatosan és választékosan beszél. Néha csak ámulok, mennyire… És biztosan sokan tudják, hogy éppen tíz éve ő a Fővárosi Nagycirkusz arca és konferansziéja. Nos, tőle tanulni megtiszteltetés és amikor az első közös adásunk után megdicsért, eskü még el is pirultam” – mondta nevetve Völgyi Zsuzsi. Az énekesnő persze hálás a Rádió Dikhnél dolgozó minden kollégájának, hiszen hatalmas szeretettel és segítőkészséggel fordulnak hozzá az első perctől.

A Süss fel nap két műsorvezetője Fotó: Facebook

Imádom ezt az egészet!”

„A rádiózás egy csodálatos és óramű pontossággal működő világ és én csak kapkodom a fejem, ahogy nézem a technikusunkat. Szerencsére már észrevette, hogy mindig figyelem mit csinál és már el is kezdett tanítgatni engem a pult használatára. Ez a szerkezet amúgy pont olyan, mintha egy sci-fibe csöppentem volna, de már néhány alapdolgot meg tudok csinálni. Imádom ezt az egészet és úgy szívom magamba a tudást, mint a szivacs” – lelkendezett a Romantic énekesnője, aki a legjobban mégis azt szereti, ha a meghívott sztárvendégekkel beszélgethet.

Völgyi Zsuzsi és Maka Gyuszi beszélgetett már a Farm VIP győztesével is Fotó: Facebook

„Eddig nem volt nehéz dolgom”

„A főszerkesztőnk nagyon alapos és minden adás után felkészülünk a másnapi témákra és persze a meghívott vendégekből is felkészülünk. Eddig nem volt nehéz dolgom, hiszen csupa olyan vendég volt nálunk, akik kedvesek a szívemnek. Járt már nálunk a komplett Fekete Vonat, vendégünk volt Schobert Norbika és Mischinger Péter is, aki egyébként nálunk jelentette be, hogy megtette a feljelentést Szorcsik Viki ellen. Ezt egyébként végtelenül sajnálom, hiszen Vikit is vártuk ide a stúdióba, hogy megpróbáljam kibékíteni őket, de ő végül nem vállalta a beszélgetést” – tette hozzá Völgyi Zsuzsi.