Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hoppá! Csodaszép menyasszony lett Henna

Évek óta boldog párkapcsolatban él az énekesnő, így a rajongók nagyon megörültek, amikor meglátták kedvencüket esküvői ruhában.

Henna nagyon élvezte a felhajtást, egy napra igaz hercegnőnek érezte magát. Gyönyörű frizurát készítettek neki és csodaszép menyasszonyi ruhákba bújhatott.

„Fantasztikus nap volt, öröm volt átélni – mesélte lapunknak Henna. – De nem az esküvőmre készülök, hanem Váradi Péter bajnok hajszobrász kért fel bennünket modellnek Suzy-val a Betty Esküvői Ruhaszalonnak. Tényleg élő babának éreztem magam, elképesztően szép hajat varázsolt Peti és a három gyönyörű ruhában fotóztak. Nagyon élveztem, de én a valóságban nem vágyom esküvőre. Mi nagyon boldogok vagyunk a párommal és szerintem nem a papír tart össze két embert, hanem a szerelem. A szüleim is 33 éve vannak együtt, ők sem házasok. De mások esküvőjére szeretek menni” – tette hozzá nevetve.

Az énekesnő mögött, de előtt is nagyon dolgos napok vannak, nagyon sok mindenre készül az elkövetkező időszakban.

„A kisfiam most májusban már 2, 5 éves lesz, gyönyörűen, folyékonyan beszél, repül az idő – folytatta. – Szerencsére össze tudom egyeztetni a gyermeknevelést a munkámmal, amit szintén imádok. Rengeteg tervem van, de egyelőre nem mindegyik publikus. Nemsokára videóklip készül az egyik legismertebb dalomhoz, de lesznek új dalok is. Készülök egy meglepetésre is, de arról egyelőre csak ennyit árulok el, de nagyon jó lesz. Közben persze járom az országot, egyre több a fellépés. Nyáron is lesznek újdonságok, érdemes lesz figyelni a hivatalos közösségi oldalamat!”

>