Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Iskolakezdés: 5000 családnak segít Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti

Zsolti gazda édesapja nyomdokain jár, vagyis évekkel ezelőtt csatlakozott az idősebb Gáspárhoz, aki évtizedek óta viseli szívén a nehéz sorsú családok sorsát. Ma már együtt járják az országot és hol kórházak gyermekosztályira visznek ajándékokat, hol pedig a roma telepek lakóihoz érkeznek meg teherautónyi adománnyal. Most, hogy nyakunkon az iskolakezdés, arra gondoltak, hogy a sokgyermekes, vagy szegénysorban élő családok helyzetét könnyítik meg azzal, hogy egy nehéz terhet levesznek a szülők válláról. Zsolti gazda 5000 iskolatáskát kapott az alapítványát támogató szervezetek és magánszemélyek segítségével és már szét is osztották őket több település polgármesterének segítségével.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti ismét akcióba lendült. Fotó: TV2

 

Egy-egy szatyorral indultunk útnak…”

A TV2 sikerműsorának gazdája, most a Sztár Limonádénak mesélt legújabb karitatív akciójáról és egyúttal felidézte gyermekéveit, amikor ő és testvére is boldogan fogadott volna egy-egy iskolatáskát szeptember elején.

„Amikor Győző és én is kis srácok voltunk, bizony mi is a szegények kenyerét ettük. Édesapánk és édesanyánk ugyan erő felett dolgoztak, de az iskolakezdés rájuk is komoly terhet rótt, így nekünk sem volt iskolatáskánk. Emlékszem, egy-egy szatyorral indultunk útnak az első tanítási napon és tényleg nem tudtuk, mi is az az iskolatáska. Apu gyakran mondogatta, hogy ha egyszer jól megy majd a szekér, minden rászorulónak segítő kezet nyújt majd és be is tartotta a szavát. Én pedig boldogan álltam be mellé évekkel ezelőtt” – kezdte lapunknak a Farm VIP gazdája, aki boldogan mesélte el, mit is jelentenek neki a mosolygó arcocskák, amikor meglátják a falujukba begördülő, adományokkal megrakott teherautóját.

Zsolti gazda rengeteg családnak segített az iskolakezdésben. Fotó: Gáspár Zsolti

 

Jó érzés tudni…”

Több vállalkozó barátommal együtt szereztük meg azt az ötezer táskát, melyeket már el is juttatunk a családokhoz. Volt köztük fiús és lányos modell, így mindenki válogathatott kedvére. Számomra nincs felemelőbb érzés, mit látni a boldog gyerkőcöket, akik büszkén pózoltak a vadonatúj és divatos táskáikkal. És persze jó érzés tudni, hogy a szülők is fellélegezhettek egy kicsit, hiszen egy többgyerekes család számára kigazdálkodhatatlan három-négy, vagy akár több iskolatáska beszerzése a tanévkezdésre” – tette hozzá Gáspár Zsolti, aki már most ígéretet tett rá, hogy idén is Mikulás jelmezt ölt és úgy járja körbe az ország kórházait és idősotthonait. Természetesen sehová sem érkezik majd üres kézzel.