Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy a baj! Fürdeni sem tud segítség nélkül Galambos Lajos

Galambos Lajos

A jelenleg is börtönben ülő rombitművészért nagyon aggódnak szerettei és ügyvédje is, miután másodfolyókon is elutasították az otthonápolási kérelmüket. Galambos Lajos érthetően csalódott, hiszen mióta négy hónapja bevonult a rácsok mögé, állapota sokat romlott és gyakorlatilag el sem hagyta a gyengélkedő rézleget. Dr. Csontos Zsolt ugyanakkor még nem adta fel a reményt, hogy Lajcsit hamarosan hazaszállítsák és otthonában folytassák az ápolását, amire 24 órában szorul.

bevonult-a-bortonbe-galambos-lajos
Galambos Lajos egyre rosszabb állapotban van

 

Nem adták fel a reményt

Ügyfelem, a család és persze magam is nagyon bíztam abban, hogy a büntetés-végrehajtás orvosa is úgy látja majd, hogy Galambos Lajos számára a legjobb megoldást az otthonápolás jelenti majd, de végül ezt nem látta indokoltnak. A döntést természetesen elfogadjuk és folyamatosan tájékozódunk ügyfelem állapotáról, ami ha tovább romlik, azonnal ismét kérelmezzük majd, hogy otthonában gyógyulhasson. Ez nem azt jelentené, hogy a börtönbüntetésének teljes hátralévő idejét otthon a családja mellett tölthetné, hiszen ha ez a megoldás javulást hozna, vissza is kellene mennie a büntetés-végrehajtási intézménybe” – kezdte Lajcsi ügyvédje, majd elárulta, milyen állapotban van most a trombitaművész és mivel tölti napjait a cellájában.

Szinte el sem hagyja a celláját Galambos Lajos

Lajcsi rossz állapotban van. Felhatalmazott arra is, hogy eláruljam, jelenleg a fürdéshez is segítségre van szüksége. A gyengélkedő részlegen lévő celláját sem hagyhatja el kíséret nélkül, vagyis az is nehezére esik, hogy akár vásároljon a börtönboltban. Gyakorlatilag huszonnégy órában a cellában van és ha éppen van áram, akkor tévét néz, ha nincs, akkor olvas, vagy ír” – magyarázta az ügyvéd, aki arról is beszélt, hogy a trombitás mikor szabadulhat. „Ha minden adható kedvezményt megkap, akkor jövő nyáron hagyhatja el a börtönt” – jelentette ki dr. Csontos Zsolt.