Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem hiszed el, kitől kapta élete bókját Kozso

Tény, ami tény, Kozso a 90-es évek egyik, ha nem a legmeghatározóbb popikonja és ez még akkor is így van, ha a mai fiataloknak egyetlen szó jut eszükbe, ha meghallják a Szomorú szamuráj, vagy a Hold dala című klasszikusokat: Ciki… Pedig generációk fújják kívülről ezeket a dalokat és persze azokról a fiú és lánybandákról se feledkezhetünk meg, melyek születésénél ott bábáskodott, mint menedzser. Nos Kozsót még ma is sokan szeretik, köztük Alekosz is, aki igen markáns véleményt fogalmazott meg az énekesről Hajdú Péter internetes műsorában.

„Nézzük már meg,miket csinált!”

Az egykori valóságshowhős olyan messzire ment idolja bálványozásában, hogy annál messzebb már aligha mehetne.

Kozso egy unikális figura, egy fenomenális krapek. Annyira haragszom, amikor mindenféle csúnyaságot mondanak rá. Nézzük már meg, hogy miket csinált! Azok a zenekarok, amiket ő megalkotott, azok működtek. Jók voltak stílusban, zenében, szövegben, mindenben. Aki ezekre azt mondja, hogy nem voltak igényesek, az hülye” – kezdett bele a litániának is beillő monológjába Alekosz, aki még erre is rá tudott tenni néhány lapáttal.

Kozso
Kozso talán még sosem kapott ilyen bókot

„Ők kihúzták Kozsót, el is ment az áram”

„Igazi igényes, időtálló zenék voltak ezek, csak ott lett elrontva, hogy a srácok úgy gondolták, hogy majd a Kozso nélkül is működnek. A Kozso nélkül viszont nem lehetett, hiszen az egész attól működött, hogy ő kitalálta, hogy hogyan legyen. Ha a falból kihúzzuk a vezetéket, akkor nem lesz áram! Ők kihúzták a Kozsót, el is ment az áram! Tovább megyek! Kozso kiiktatása a 90-es évek zenei rendszeréből elindította Magyarországon ezt a hihetetlen szakadékot, amiben a hazai könnyűzene van” – fogalmazott a híresség a Frizbi TV YouTube csatornáján pénteken élesedő beszélgetésben, majd előállt egy ötlettel is, amivel szerinte forradalmasítani lehetne a magyar tiktokkerek tartalmait.

Kozsónak kéne adni egy évet, hogy csináljon zenéket egy éven át és utána azoknak kéne menniük a csajok TikTok videói alatt” – vonta le a konklúziót a görög.