Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nincsenek jó hírek Galambos Lajosról! Megszólalt az ügyvéd

Galambos Lajos lelkiállapota hullámzó, de ami igazán aggasztó, az a folyamatos egészségromlás, ami ügyvédje szerint szemmel látható.

Az ország trombitása lassan hét hónapja kezdte meg a rá kiszabott 3 év hat hónapos börtönbüntetését. Ezt az időt pedig teljes egészében a baracskai börtönkórházban töltötte, mivel a bevonulásakor elvégzett, alapos orvosi vizsgálat beigazolta, hogy folyamatos ápolásra szorul. Mint ismeretes, Galambos Lajosnál nem sokkal a jogerős ítélet kihirdetése után COPD-t alapítottak meg, ami egy igen veszélyes, fulladásos tünetekkel járó tüdőbetegség. Ezen felül pedig akadnak még gondok Lajcsi egészségével. A róla szóló hírekben ügyvédje korábban azt is elárulta, hogy a trombitás még a börtön boltjába sem mehet kíséret nélkül, sőt a tisztálkodáshoz is segítséget legénnyel. De szó esett arról is, hogy nem képes szilárd táplálékot magához venni, ami miatt nagyon lefogyott.

bevonult-a-bortonbe-galambos-lajos
Galambos Lajos állapota romlik a börtönben.

 

Nem tudni, hogy lesz -e változás

A zenész ügyvédje dr. Csontos Zsolt most újra hírt adott ügyfeléről és bizony most sem szolgálhatott sok pozitívummal. „Bár azt mondhatnám, hogy Galambos Lajos jobban van, de sajnos ez nincs így. Az egészségi állapota romlott az utóbbi időben is. Egyelőre nem tudjuk, hogy ez eredményezhet-e bármi változást a fogva tartásának körülményeiben” – kezdte a Sztár Limonádénak az ügyvéd, aki korábban már adott be kérelmet, mellyel szerette volna elérni, hogy Lajcsi otthoni ápolásba kerülhessen, de végül a büntetés-végrehajtási bíró ezt elutasította.

Galambos Lajos
Galambos Lajos lelkileg sincs jó állapotban a rácsok mögött.

 

Élete legnehezebb karácsonya vár rá

Dr. Csontos beszélt Galambos mentális állapotáról is. „Ügyfelem lelkiállapota hullámzó. Van, hogy bizakodó és tervezgeti a jövőjét, de megesik, hogy magába fordul, ami most gyakrabban előfordul, hiszen közelednek az ünnepek, ami minden rab számára komoly lelki próbatételt jelent. Lajcsi természetesen minden lehetőséget kihasznál, hogy tartsa a kapcsolatot szeretteivel és ez jótékonyan hat a hangulatára, de a helyzet, amiben van, így sem könnyű” – tette hozzá az ügyvéd.