Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tilla már alig várja, hogy újrainduljon a Megasztár: „Eltelt 20 év!”

Visszatér az egyik legsikeresebb hazai showműsor, 12 évnyi szünet után idén ősszel újra lesz Megasztár. A megújuló produkció győztesére a magyar tehetségkutatók legnagyobb pénznyereménye vár: 40 millió forint, Los Angeles-i dalfelvétel és egy videoklip. A TV2 már várja a jelentkezőket a Megasztárba, amelynek olyan énekeseket köszönhetünk, mint: Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni, Radics Gigi…

Fotó: TV2

12 év telt el azóta, hogy utoljára láthattuk a tehetségkutatót a képernyőn: a hatodik évadot 2012-ben Radics Gigi nyerte meg, de nehéz lenne felsorolni az összes előadót, aki a műsornak köszönhetően futott be. Az új, hetedik szezonban a nyertes 40 millió forintot vihet haza, illetve az övé lesz egy Los Angeles-i dalfelvétel és videóklip-forgatás, szóval érdemes jelentkezni. A műsort természetesen a mai kor igényeire szabják és megújítják.

Rendhagyó formában, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stanchev és Till Attila, hogy több, mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a Megasztár. Nem túlzás azt állítani, hogy a produkció megváltoztatta a magyar zenei piacot. 2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog! Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brand-je.

„Bejelentésre került a Megasztár új évada, hát ez egy óriási menet lesz – mondta Instagram-oldalán videós posztjában Tilla. – Húsz éve volt az első széria, ott ugye Oláh Ibolya és Tóth Vera küzdött nagyot a végén, aztán Vera nyerte meg. 2004 áprilisában volt a döntő, emlékszem, mert ezek nekem is óriási emlékek. Nagyon izgalmas, hogy akkor ez most idén pontosan hogy lesz. Eltelt 20 év, nyilván van rengeteg kérdés, de azt gondolom és látva itt az interneten a pozitív visszajelzéseket, hogy tényleg nagyon sok embernek jelentett ez a műsor valamit, valami pluszt… Sosem lehet tudni, lehet vannak olyanok, akiknek éppen ez a löket kell a sikerhez, amit ez a műsor meg tud adni! Az biztos, én is nagyjából ezzel a műsorral tanultam meg a nagy élő showműsorok vezetését!”