Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Egy nőért keveredett tömegverekedésbe Vajtó Lajos

Az ismert üzletember ugyan 64 éves, de még ma sem járna jól az, aki esetleg beleállna a jókötésű fickóba, aki ugyan nem agresszív típus, de ha kell, kiáll a gyengébbekért, vagy a bajba jutottakért. Vajtó Lajost a legújabb Jason Statham mozi díszbemutatóján kérdeztük arról, hogy kellett-e már akcióhősöket megszégyenítő módon küzdenie élete során. A válaszon természetesen nem lepődtünk meg, hiszen Lajos egy kaján mosoly kíséretében, azonnal igennel felelt, majd el is mesélte, mi történt pontosan azon az évtizedekkel ezelőtti a pesti éjszakában.

Vajtó Lajos nem házasodik!
Vajtó Lajos csak egyszer került igazán kemény helyzetbe.

 

Elég volt a határozott fellépés…”

Világ életemben jókötésű fickó voltam és bizony dolgoztam a az éjszakában, többek között kidobó is voltam az egyik legismertebb pesti diszkóban, ahol bár nem voltak mindennaposak a balhék, kisebb nézeteltéréseket rendszeresen el kellett simítanunk. Többnyire ittas, dülöngélő fiataloknak kellett megmutatnom, hogy merre van az előre és ehhez elég volt a határozottabb fellépés” – kezdte a Sztár Limonádénak Vajtó Lajos, aki egyetlen olyan alkalomra emlékszik, amikor egészen konkrétan kemény bunyóba keveredett és szó szerint azért ütött, hogy a saját, a társai és pláne egy hölgy testi épségét óvja.

Vajtó Lajos az éjszakában dolgozott.  Fotó: TV2

 

Elszabadult a pokol!”

Voltak kemény szituk az éjszakában, de azért azt kijelenthetjük, hogy a kidobók sehol nem azért voltak jelen a portákon, hogy erősködjenek. Mindenesetben az volt az elsődleges cél, hogy ésszel és ne erővel oldódjanak meg a helyzetek. Hogy volt-e olyan, hogy a szép szó nem használt? Egy olyan esetet tudok felidézni, amikor elszabadult a pokol, de úgy istenesen” – idézte fel emlékeit Fésűs Nelly férje, aki ma sem tenne másképp, mint azon a vészterhes estén. „Egy erősen ittas társaság néhány tagja belekötött egy lányba, aki láthatóan egyedül volt, ezért közbeléptem, illetve léptünk. Kértük szépen, illedelmesen a srácokat, hogy ne zaklassák a lányt, de ők ezt sehogyan sem akarták sem érteni, sem megtenni. Nem mi ütöttünk először, de végül elégé elszabadult a pokol. Nem lehetett finomkodni. Védtem magam és ütöttem, amerre láttam, mert pillanatok alatt tömegverekedés lett a dologból. Egy ponton túl már semmire nem emlékszem, vagyis lehetetlen felidézni a részleteket. Elszabadult a pokol… Hogy lehetett volna jobban kezelni a helyzetet? Szakmai tekintetben aligha. Ez volt az a vis maior helyzet, ami minden portás rémálma. Ma is pont ugyanúgy tennék!” – jelentette ki Vajtó Lajos.