Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Fésűs Nellyék a humorra és tiszteletre építik kapcsolatukat - Sztárlimonádé

Fésűs Nellyék a humorra és tiszteletre építik kapcsolatukat

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kapcsolata vér- és dacszövetségen alapul. Mint a színésznő mondja, férje nem tesz látványos gesztusokat, nem mondja el nap mint nap mennyire szereti, az ő esetükben a tettek beszélnek.

 

Tizenkét éve alkot egy párt Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, az üzletember 2020-ban pedig feleségül is vette szerelmét, gyermeke édesanyját. Közös kislányuk, Elza Zorka 2014-ben született meg, de előző kapcsolatukból is született egy-egy gyermekük, Csenge és Ricsi. Vajtó Lajos a színésznővel való megismerkedése előtt nagy szoknyapecér hírében állt. Több ismert barátnője is volt, együtt élt Ungár Anikóval, Sütő Enikővel is szerelmi viszonya volt, illetve a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Csősz Bogival is egy párt alkotott. Fésűs mellett, pontosabban lányuk születése óta, a csábító szerepből kilépve lágyszívű apukává avanzsált. A kis Elza bármikor leveszi a lábáról.

“A lányom nagyon megváltoztatta az életemet, ha nem dolgozom, akkor gyakorlatilag reggeltől estig vele vagyok” – vallotta be Vajtó Lajos, aki feleségét egy igazi csodának, gyönyörű nőnek tartja. De amiért igazán felnéz rá, az a gyors és éles esze. A hétköznapjaikat a humor és a szeretet nyelve jellemzi.

“A tisztelet az egyik alapja a kapcsolatunknak. Sok minden változik az idők során, de egy dolog mindenképpen marad, az egymás iránti tisztelet. Illetve Elza Zorka, aki jótékony hatással van a kapcsolatunkra.”

Vajtó Lajos egy érzékeny férfi

Fésűs Nelly szerint az okos nő a háttérből irányít. Azt szereti a legjobban a férjében, hogy a tettei beszélnek helyette, és azt is nagyon értékeli, ha Lajos elmosogat helyette, ha tudja, nejének hosszú napja van. Egyébként is kiveszi a részét az otthoni teendőkből, nem sérti a férfiasságát, ha ki kell porszívóznia. A színésznő szerint egy igazi férfi erénye az érzékenysége.

“Én is nagyon szenzitív vagyok, de Lajos sokkal érzékenyebb pali. Főleg, ha a gyerekéről van szó, de képes egy pelenka reklámon is elérzékenyülni” – mondta a színésznő, aki azt is elmesélte, első randevújuk érdekesen sült el. Az akkor óriási Casanova hírében járó Vajtó egyenesen a lakásába beszélt meg randevút Nellyvel. Amikor a színésznő rájött, hogy háztűznézőbe érkezett, el is hajtotta Vajtót, aki így sem tágított, rögtön kulcsot akart adni neki az egyik lakásához. Azóta persze már közös életet élnek, és Nelly azt is bevallotta, a viták sem ritkák közöttük, melyek szerencsére rendszerint nevetésbe fulladnak.

“Nálunk a humor, ami megold mindent. A Lajos kifakad, én olyankor hátralépek, de nem vagyok az a típus, aki ott is marad. Miután elültek a hullámok, kikarikírozva, felnagyítva mindent, amit ő csinál, visszaadok. Ilyenkor annyira röhög ő is, és én is. Vele csak így lehet, szeretetnyelven, vele nem lehet veszekedni. Alkalmatlan a veszekedésre, mert az olaj a tűzre.”