Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Angol rádiós slágerlistán a magyar zenekar

Március 17-én élőben is debütál a Dirty Slippers a Szigetországban! 
 
A Dirty Slippers zenekar 2021 nyarán dolgozhatott George Shilling producer (Oasis, Mike Oldfield, Blur, Primal Scream) meghívására a Beatles által legendássá vált, londoni Abbey Road stúdióban. A zenekar több dalt is elkészített az ikonikus falak között, ahol Ed Sheeran egyik hangmérnökével, Neil Dawes-zel rögzítette a zenei sávokat.
A zenekar hazatérte után szerződést kapott egy brit management irodától, amely következtében február elejétől számos angol rádió kezdte el rotációban játszani a Dirty Slippers Honest Kid című újdonságát, amely egyébként a zenekar, Rendetlen gyerek című legsikeresebb dalának angol változata.
Az Honest kid rövidesen komoly sikereket is elért, hiszen Birmingham-ben még februárban a Hét Dalává választották az egyik rádióban, múlt héten pedig a manchesteri Reclaim Rádióban jutott fel a heti toplistára, az előkelő ötödik helyet megszerezve.
Közben több angol és francia zenei portál is beszámolt a zenekar új single-jéről, amelyekről a zenekar a Facebook és TikTok oldalain folyamatosan hírt ad a követőinek.
A folytatásra sem kell sokat várni, hiszen a Dirty Slippers tagjai március 10-én indultak az Egyesült Királyságba, ahol Bristolban, Birmingham-ben és Londonban adnak rádió, valamint online magazinok számára interjúkat, ezt követően március 17-én pedig a többek között az Isle of Wight fesztiválon is bizonyító, jelenleg egy hónapos angol turnén lévő Marseille zenekar meghívására lépnek fel London mellett Guildfordban, The Holroyd Arms klubban.
Március végén pedig elkészül az Honest kid videóklipje is, amely kapcsán számos meglepetést ígér a zenekar!