Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gáspár Győző és Bea asszony is zokogásban törtek ki új esküvőjükön

Egy szülő számára aligha lehet szebb ajándék annál, mint amikor a gyermeke, vagy gyermekei elé állnak és megköszönik a sok szeretetet és törődést, amit születésüktől kaptak. Nos, Gáspár Bea és Gáspár Győző valamit biztosan jól csináltak, hiszen lányaik a hétvégén egy fantasztikus ajándékkal mondtak köszönetet nekik. Ráadásul a meglepetésüket éppen a szüleik újabb esküvőjén adták át.

A Gáspár család közösen utazott nászútra Fotó: Gáspár Győző

 

Gáspár Győzőt Dubaiban értük utol, ahová nászútra utazott Beával és két lányukkal.

„Még most is az esküvőnk hatása alatt vagyok. Már nem is tudom pontosan, hogy hányszor erősítettük meg az első eskünket, de az biztos, hogy harminc évvel ezelőtt álltunk először oltár előtt Beával. Ez a mostani olyan volt, mintha csak egy brazil, vagy török sorozatban lettünk volna. Bea pont olyan gyönyörű volt, mint az első esküvőnkön. Aztán jöttek a lányaink és Bea sminkje elfojt a sírástól és én is zokogásban törtem ki” – emlékezett vissza a meseszerű pillanatra a roma showman.

Gáspár Győző és Gáspár Bea élvezik a nyaralás minden pillanatát Fotó: Gáspár Győző

 

Evelin és Virág átadtak nekünk egy borítékot, amiben egy üzenet állt. „Drága szüleink! Köszönjük nektek az életünket és azt a rengeteg szeretetet és gondoskodást, amit tőletek kaptunk. Soha nem tudunk nektek mindent visszaadni, de megpróbáljuk. Azzal kezdjük, hogy megszerveztük a nászutatokat. Két napotok maradt arra, hogy mindent lemondjatok, összepakoljatok és indultok a mesés Dubaiba! Ez a jó hír! A rossz pedig, hogy mi is megyünk veletek…” – idézte fel a sorokat Győzike, aki még napokkal az esemény után is elsírta magát a meghatottságtól.