Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ördög Nóra nem hitt a szemének! Alekoszék történelmet írtak

Nincs abban semmi meglepő, hogy Nagy Alekosz a dolgok faramucibb végét fogja meg egy-egy feladat megoldásakor. Ebben pedig remek társra talált Réka személyében, aki képes a legnagyobb őrültségbe is követni őt.

Alekosz és Réka hosszú órákon át várták a sast. Fotó: TV2

 

Védettséget ígért…

Így történt ez az Ázsia Expressz második hetének véghajrájában is, vagyis a hajsza előtti napon, amikor Nóri egy különleges feladattal indította el a napot. A párosok ugyanis akkor indulhattak el, ha beszereztek valamit, ami szerepel a mexikói zászlón. Hozzátette, hogy egy élő kígyó, vagy sas felmutatása azonnali védettséget jelent annak a párosnak, amelyik elsőként érkezik vissza úgy, hogy a birtokában van. Alekosz számára kérdés sem volt, hogy a sast, vagyis a lehetetlent választja és bizony addig nem is nyugodott, amíg egy helyi iskoláscsapat segítségével végre nem hajtották a feladatot. A műsorvezető persze alig akart hinni a szemének, hiszen félig-meddig viccnek szánta a lehetőséget.

Alekosz ezzel beírta magát a TV történelem nagykönyvébe. Fotó: TV2

 

Nem találok szavakat!”

Alekoszt és Rékát látom érkezni és van náluk valami baromi nagy doboz. Ha most kivesznek belőle egy sast… Ezt nem hiszem el! Ezt egyszerűen nem hiszem el, szereztek egy sast! Ez valami egészen elképesztő! Most befejezhetjük az egész évadot! Nem találok szavakat, de tényleg… Tényleg hoztatok egy sast!? Nem tudom, hogyan csináltátok!” – mondta a kamerába Ördög Nóra, aki mindenre számított, csak arra nem, hogy az Ázsia Expressz legfurcsább párosa megpróbálkozik a lehetetlennel és meg is ugorja azt.

Ördög Nóra csak kereste a szavakat. Fotó: TV2

 

Szerintem le fog esni mindenkinek az álla”

„Őszintén szólva, amikor azt ígértem, hogy az élő állatért adunk védettséget én biztos voltam benne, hogy ez maga a lehetetlen küldetés. Százszázaléknak tűnt, hogy itt nem lehet élő állatokat találni. Még a kígyóra egyel nagyobb esélyt láttam, de hogy a sas meglesz, abban biztos voltam, hogy képtelenség. Alekosz, Réka védettséget kaptatok erre a hétre! Továbbjutottatok a következő szakaszra és nem kell és nem kell hajszáznotok! Szerintem le fog esni mindenkinek az álla! Kiböjtöltétek, nagyon hosszú ideig tartott, mire meglett ez a madár. Ez egy dupla vagy semmi volt és ebből egy dupla lett…” – konstatálta Ördög Nóra.