Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

12. születésnapját ünnepelte a FiltoL zenekar – Hatalmas Rock and Roll bulit csaptak a rajongóikkal

Már a kapunyitás előtt gyülekeztek az emberek a Legenda Sörfőzdében, a FiltoL zenekar törzshelyén. Az együttes kitett magáért és a rajongóikért, meglepetésekkel, baráti vendégzenekarral készültek a 12. jubileumi koncertre.

 

„Fergeteges volt a hangulat a születésnapi bulin” – nyilatkozza Herr Zoltán-Dongó, a zenekar vezetője és alapítója.

„Este fél 9-kor volt kezdés hivatalosan, de már 19 órakor kezdtek gyűlni az emberek. A külső teremben volt a vacsora, de 20 órakor már özönlöttek be az emberek a koncerthelyiségbe. A koncert hetének elején, az ülőhelyek már elővételben elkeltek, így aki az utolsó napokban igényelt belépőt, már csak úgy fért el, hogy állóvendégként éli át az eseményt. A törzshelyünkön, a „Legendában” mindig jó hangulatúak a bulik, de ez most kicsit más volt. Mindenki kitett magáért, a banda és a közönség is. Mi egy nagy család vagyunk a rajongóinkkal, így igazi születésnapi ünnepség kerekedett a koncertből. Jó érzés volt látni, hogy milyen jól szórakoznak az emberek, az első perctől táncoltak. Pikantériája az volt az ünnepségnek, hogy a zenekarba nyáron érkezett szaxofonosunk, Attila is ezen a csodás napon született, így duplán ünnepeltünk. Vendégzenekarunk a Crazy Cat and The New Moons volt, akik autentikus Rockabillyt játszanak és egyszer már sikeresen szerepeltek velünk. A közönségünk nagyon megszerette őket és örültek, hogy ők melegítették be az estét. A végén nagy finálét tartottunk, alig bírtuk abbahagyni, nem akartak minket leengedni a színpadról. Igazi örömzenélés volt, ahol mindenki beleadta szívét, lelkét. Ezért érdemes csinálni” – mesélte a zenész.

Új lemez és afterparty

A zenekar rajongói nagyon várják már az új albumot, a készülő dalokról az ő véleményüket is kikérik a tagok.

„Amikor megalakult a banda, két fontos dolog volt. Az egyik, hogy csak rock and rollt játszunk, a másik, hogy saját dalokat adjunk elő. Már a legelején szerettünk volna lemezt, de úgy látszik 11 év kellett hozzá, hogy beérjen, hogy megjelenjen az első. Már az első évben készült videoklipünk is, amivel még versenyen is indultunk, és elég jó helyezést értünk el úgy, hogy házilag, egy kamerával vettük fel. Az új lemez felvételeit már készítjük, a közönségünk ebben is nagyon támogat bennünket. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Ezen kívül még egy afterpartyn-k is lesz április 9-én, mert voltak, akik nem fértek be a koncertre, vagy valamiért nem tudtak eljönni” – tette hozzá Herr Zoli.