Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szuper Géza új műsorral érkezik a Zenebutikra – Civilben jogászként dolgozik

Elképesztő show-val készül a Zenebutik nézőinek Szuper Géza! 60 fellépő gondoskodik a jó hangulatról és házigazda is megmutatja legújabb dalait.

Szuper Show indul Szuper Gézával hamarosan a Trimedio gondozásában, a házigazda nagyon izgatott a készülő műsor miatt, már gőzerővel gyártják a részeket.
„Már több műsorban szerepeltem, a rádióban és a Sztár Limonádéban is, Szűcs Balázzsal, a Trimedio alapítójával jött közösen az ötlet, hogy legyen egy saját műsorom. A név adta magát, mivel a vezetéknevem Szuper, ehhez hozzátettük a Show-t” – árulta el lapunknak az énekes. Géza az új show-ban szeretné megmutatni magát és a dalokat, amiket írt. A terv szerint adásonként két nótája fog elhangzani, ezért új slágerek írásába is kezdett.
„Sok sztárvendég lesz, a populáris zenék mellett több műfaj is teret kap majd. Elfogadta a meghívásunkat az Apostol, Takáts Tamás és Baby Gabi is, de minimum negyven fellépő lesz” – mondta a házigazda, aki pörgős műsort ígér, az első évadban 20 részt vesznek fel, ami tavasszal indul a Zenebutikon.

Szuper Géza minél több emberhez szeretné eljuttatni zenéjét

A Szuper Show-nak saját főcím is dukál, aminek egy rövid és egy hosszabb verziója is született a házigazda előadásában.
„Nagyon izgatott vagyok a műsor miatt, elég későn jött az ötlet, bele kellett húzni a szervezésbe. Nagy lehetőséget látok benne, az a célom, hogy minél több emberhez eljusson a zeném és hogy minél több fellépésem legyen a későbbiekben” – mondta az énekes, aki akár országjáró road show-ra is indulna.
A közösségi médiára is szeretne nagy hangsúlyt fektetni, honlapja is készül a Szuper Show-nak.
„Szeretném, ha minél több néző bekapcsolódna, és elmondanák a véleményüket, lenne egy tévén kívüli interaktív közösség. Bízom benne, hogy később tovább tudunk lépni, egyéb dolgokat is rá lehet szervezni a műsorra” – nyilatkozta Szuper Géza.
„Szeretném, ha ennek a műsornak a hozománya határozná meg a 2023-as évemet. Bízom benne, hogy olyan ismertségre teszek szert, ami után tele lesz a naptáram fellépésekkel, alig várom, hogy elkezdődjön a fellépési szezon” – mondta el lapunknak, és hozzátette, reméli, sok-sok évadot megél majd a Szuper Show.

Jogi diplomát szerzett

Zenész családba született, így hamar közel került a zene a szívéhez. Tízévesen klasszikus gitárt tanult, majd gitártanárként szerzett diplomát.

„Dolgoztam egy ideig zenetanárként is, a növendékeimmel több országos gitárversenyt is nyertünk, és nemzetközi versenyeken is értünk el szép eredményeket. A Zeneművészeti Főiskola után a jogi egyetemre nyertem felvételt, mert egy polgári szakmát is ki akartam tanulni. Erre talán az is inspirált, hogy amikor megkérdezték, hogy mivel foglalkozom, és mondtam, hogy zenélek, az volt erre sokszor a reakció, hogy „jó, de dolgozol is valamit?” Ez mutatja azt, hogy hazánkban a zenészt mennyire értékelik” – árulta el lapunknak Géza, és nem tagadta, anyagi megfontolásból is választotta a jogi pályát.

„Sajnos ez sokszor számokban is megmutatkozik, ezért is döntöttem egy biztonságot adó végzettség mellett. Az egyetem elvégzése után megnyitottam ügyvédi irodámat, amit sok-sok munkával sikeresen fel is futtattam. Az iroda a mai napig működik, szakterületünk a devizahitel-károsultak védelme, de foglalkozunk ingatlan- és hagyatéki joggal is. Másik területünk a bűncselekményt elkövető ittas vezetők védelme. Az iroda vezetését azonban nemrégiben átadtam, hogy minél többet tudjak foglalkozni zenei karrierem építésével, de azért természetesen rendszeresen járok be, és a háttérből felügyelem, hogy minden rendbe menjen” – tette hozzá a jogi diplomával rendelkező zenész.