Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

13. születésnapját ünnepelte a FiltoL zenekar!

Már a kapunyitás előtt gyülekeztek az emberek az Acapulco Klubban, a FiltoL zenekar törzshelyén. Az együttes kitett magáért és a rajongóikért. Meglepetésvendégekkel rukkoltak elő, régi zenésztársakkal, baráti fellépőkkel, akik Tv-s műsorvezetők és énekesek is egyben és sokban hozzájárultak a Filtol zenekar sikereihez.

 

„Fergeteges volt a hangulat a születésnapi bulin” – nyilatkozta Herr Zoltán-Dongó, a zenekar vezetője és alapítója.

„19 órakor volt kezdés hivatalosan, de már hattól kezdtek gyűlni az emberek a törzshelyünkön, az Acapulcoban. Mindig jó hangulatúak a bulik, de ez most kicsit más volt. Mindenki kitett magáért, a banda és a közönség is. Mi egy nagy család vagyunk a rajongóinkkal és barátainkkal, így igazi születésnapi ünnepség kerekedett a koncertből. Jó érzés volt látni, hogy milyen jól szórakoznak az emberek, az első perctől táncoltak. Vendégeink: a két régi zenésztárs, Donáth Laci és Dudinszky Zoli volt. Mindannyian szerepeltek velünk.”

„A közönségünknek nagyon tetszettek a spontán produkcióink, amiket szinte előre nem is beszéltünk meg, csak ahogy a hangulat diktálta. A végén nagy finálét tartottunk, alig bírtuk abbahagyni, nem akartak minket leengedni a színpadról. Igazi örömzenélés volt, ahol mindenki beleadta szívét, lelkét! Jessy, tőle nem megszokott módon Csókkirályt énekelt és a fináléba is beszállt, ami a Csepereg az eső című sláger volt, Rock and Roll stílusban. A FiltoL számára roppant fontos a közönségük, mindent megtettek azért, hogy meghálálják a szeretetüket” – mesélte lapunknak Dongó.