Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

13. születésnapját ünnepelte a FiltoL zenekar!

Már a kapunyitás előtt gyülekeztek az emberek az Acapulco Klubban, a FiltoL zenekar törzshelyén. Az együttes kitett magáért és a rajongóikért. Meglepetésvendégekkel rukkoltak elő, régi zenésztársakkal, baráti fellépőkkel, akik Tv-s műsorvezetők és énekesek is egyben és sokban hozzájárultak a Filtol zenekar sikereihez.

 

„Fergeteges volt a hangulat a születésnapi bulin” – nyilatkozta Herr Zoltán-Dongó, a zenekar vezetője és alapítója.

„19 órakor volt kezdés hivatalosan, de már hattól kezdtek gyűlni az emberek a törzshelyünkön, az Acapulcoban. Mindig jó hangulatúak a bulik, de ez most kicsit más volt. Mindenki kitett magáért, a banda és a közönség is. Mi egy nagy család vagyunk a rajongóinkkal és barátainkkal, így igazi születésnapi ünnepség kerekedett a koncertből. Jó érzés volt látni, hogy milyen jól szórakoznak az emberek, az első perctől táncoltak. Vendégeink: a két régi zenésztárs, Donáth Laci és Dudinszky Zoli volt. Mindannyian szerepeltek velünk.”

„A közönségünknek nagyon tetszettek a spontán produkcióink, amiket szinte előre nem is beszéltünk meg, csak ahogy a hangulat diktálta. A végén nagy finálét tartottunk, alig bírtuk abbahagyni, nem akartak minket leengedni a színpadról. Igazi örömzenélés volt, ahol mindenki beleadta szívét, lelkét! Jessy, tőle nem megszokott módon Csókkirályt énekelt és a fináléba is beszállt, ami a Csepereg az eső című sláger volt, Rock and Roll stílusban. A FiltoL számára roppant fontos a közönségük, mindent megtettek azért, hogy meghálálják a szeretetüket” – mesélte lapunknak Dongó.