Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Díjesővel ünneplünk: 10 éves lett a Sztár Limonádé! – Szavazzanak kedvencükre!

Boldog születésnapot, Sztár Limonádé! Szerkesztőségünk köszöni olvasóinknak az elmúlt 10 évet, amit velünk és a sztárokkal töltöttek, akik az életükről meséltek, megosztották velünk legszebb pillanataikat, terveiket, de őszintén meséltek nehézségeikről, tragédiáikról is.

A Trimedio kiadó egy nagyszabású díjátadó gálával szeretné kifejezni háláját, amiért ilyen sokan tartottak velünk az elmúlt évtizedben. Mást nem is kívánhatnánk magunknak, mint még sok-sok olyan 10 évet, ami a hátunk mögött van.

„2013 novemberében jelent meg az első lapszám. Akkor nem is gondoltuk volna, hogy 10 évet megélhet egy olyan újság, amelyik főként a mulatós sztárokról ír. Azt tudtuk, hogy ezek az előadók nagy rajongótáborral rendelkeznek, mégis merész vállalkozásnak tűnt, mert azelőtt egyik médium sem adott nekik teret. Mi voltunk az elsők, akik mulatós sztár magánéletéről írtak” – emlékezett vissza a kezdetekre Radics Márk, aki az első lapszám óta főszerkesztője és lelke a Sztár Limonádénak. Azt is elmondta, hogy hatalmas öröm számára ezt a kerek születésnapot megélni a szerkesztőséggel. Arra pedig külön büszke, hogy a mulatós előadók egyre nagyobb teret nyernek maguknak a színpadon és a képernyőn egyaránt.

Ha szavaz, nyerhet!

Márk, mint mondja, ha már megélte az újság ezt a szép számot, azt kellőképpen meg is fogjuk ünnepelni.

„Október 28-án egy díjátadóval egybekötött gálát fogunk tartani a budapesti OFF Kultúrszövőgyárban. Kiadónk több kategóriában hirdet szavazást, azokra a sztárokra lehet voksolni, akik folyamatos szereplői a Sztár Limonádénak és a mai napig aktívan zenélnek. Minden kategóriának három díjazottja lesz. Kiosztjuk a Kiadói díjakat, melyeket a Trimedio munkatársai szavaznak meg, a Szerkesztőségi díjat szerkesztőségi tagjaink voksai alapján hirdetjük ki és természetesen olvasóink is szavazhatnak az Olvasói díjakról. Mostantól kezdve egészen október 20-áig várjuk szavazataikat a [email protected] címre” – mondta el a részleteket lapunk főszerkesztője. És íme a kategóriák:

Legjobb női előadó

Legjobb férfi előadó

Legjobb együttes

Női előadó életműdíj

Férfi előadó életműdíj

Női médiaszemélyiség

Férfi médiaszemélyiség

Érdemes voksolni, hiszen a szavazatot leadók között kisorsolunk egy 2 főre szóló belépőt az október 28-ai gálára, egyéves előfizetést 2024-ben a Sztár Limonádéra és egy Trimedio CD-csomagot. Egy e-mail címről csak egy szavazat érkezhet kategóriánként, olyan ma is aktívan szereplő előadókra szavazzanak, akikről az újságban már legalább három alkalommal írtunk az elmúlt évek során! Várjuk szavazataikat!