Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Óvatosan az ígéretekkel! – Ezekkel az újévi fogadalmakkal indították a sztárok 2023-at

Új év, új kezdet! Az év első napján záporoznak a magunknak tett fogadalmak, a nagy kérdés, hogy sikerül-e őket betartani. A sztárok is óvatosak, hiszen a be nem tartott ígéreteket ők is jól ismerik. Inkább megvalósítandó célokat tűznek ki maguk elé, amik irányt mutatnak nekik az újévben.


Bunyós Pityu unokát kívánt az új évre
Bunyós Pityu számára 2022 a gyógyulás éve volt, ő éppen ezért hálát adott szilveszterkor, hogy még családja mellett lehet. A mulatós sztárnak inkább kívánságai voltak az újévre.
„Egyet kértem év végén a Jóistentől, hogy szülessen egy unokám 2023-ban unokám. Ha ez teljesül, akkor boldog leszek. Ezen kívül a szokásosakat kívántam még, legyen jó egészség, jó kedv egész esztendőben” – mesélte el lapunknak az egykori ökölvívó, aki már nagyon vágyik a nagypapa szerepre.

 

Világot látna idén Vavra Bence

Vavra Bencénél tele van a padlás az ígéretekkel, oly sokszor tett magának fogadalmat, de legalább annyiszor nem is tartotta be azt. Ezúttal előrelátó, inkább csak terveket sző a 2023-as évre.
„Szeretnék idén egy alkotásban nagyon gazdag évet a magaménak tudni. Sok más tervem is van, szeretnék utazni, világot látni és az egészségemre több figyelmet szentelni” – árulta el az énekes, aki ha minden jól megy, idén összeköti a kellemest a hasznossal, és munka miatt is utazni fog.

Iszak Eszti többet jótékonykodna


Iszak Eszter babonásnak tartja magát, így ő sosem vág bele az új évbe fogadalmak nélkül. Idén is tett párat, amit igyekszik is majd betartani.
„Többet fogok jótékonykodni. Jobban jelen leszek a saját életemben, mert észrevettem, hogy hajlamosak vagyunk vagy a múlton rágódni, vagy a jövőn aggódni” – mondta a TV2 csinos műsorvezetője, akinek tavaly volt titkos esküvője az egykori olimpikon Gyurta Dániellel, a 2023 lehet, hogy a babázásról fog szólni nekik.

Dudar Feri: Nem hajszolom magamat túl idén

Dudar Feri

 

Dudar Ferinél ebben az évben sem áll meg a kemény munka. A mulatós sztár nem csak a színpadon állja meg a helyét, de a mezőgazdaságból is kiveszi a részét és településének önkormányzatán is dolgozik. Több vasat tart egyszerre a tűzben, de igyekszik a jövőben több időt szakítani a pihenésre.
„Megfogadom, hogy nem hajszolom magamat túl idén, bár nehéz lesz betartani, mert ha megjön a tavasz, reggeltől estig megy a munka a mezőgazdaságban. Kislángon, ahol élek, nagyon nehéz helyzete van az embereknek a magas gázárak miatt. Abban reménykedem, hogy az önkormányzat kap némi támogatást 2023-ban, és én is megfogadom, hogy ebben az esztendőben, ha lehet, még nagyobb odafigyeléssel végzem a munkámat” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak a mulatós énekes.