Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Albert Gabriella, a Lakodalmas új énekesnője – „Didi az életben nem csak a mentorom, hanem a társam is!”

Albert Gabriella

– Igencsak merész, mondhatni teljes átlátszó ruhában láthattunk a múltkor egy fellépésen. Hogy esett a választás éppen erre a ruhadarabra?

– Ezt a ruhát Amerikából kaptam ajándékba egy nagyon kedves ismerősömtől, csodálatos kövekkel díszített ruha. Amikor eldöntöttem, hogy felveszem, még nem gondoltam arra, hogy a kamerák fénye átvilágítja és egy kicsit merésszé teszi, kicsit izgulok is, hogy milyen lesz a felvétel, amit viszont láthatunk a televízió képernyőjén. (nevet)

– Mit szólt hozzá a párod, mentorod, Didi?

– Didit ismerve, tudom az ízlését, szereti az egyedi és szexi öltözködést! Egyszerűen neki bejött.

– Hogyan került szóba először és mikor, hogy te is kiállj a közönség elé, s énekelj?

– Szeretek énekelni, mint szakmámból adódóan is, szinte mindennap énekelek. Készültem az óvodában egy műsorra, és az volt a feladatom, hogy egy zenére írt népdalt kell énekelnem és Didi segítségét kértem. Amikor elkezdtem neki dúdolni, hogy melyik népdalról van szó, csak ámult és bámult, hogy milyen jól állnak hangszínemhez ezek a népies dallamok. Azonnal elkészített 3 közismert csárdást, amelyet már el is énekeltem a népszerű Lakodalmas Tv műsorban. Várakozáson felül nagy sikert aratott. Mai napig is repertoáron van. Hálás vagyok Didinek a sok- sok segítségért, biztatásért, és azért, hogy kipróbálhattam magam és a mai napig állandó fellépője lehetek a Lakodalmas műsornak. Igaz nem csak előadója vagyok, hanem szerkesztője és dekoratőre is.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!