Bánszki Bence nagymamájától örökölte a főzés szeretetét, ő indította el ezen az úton. Szakácsnak tanult, az iskola után el is helyezkedett a szakmában, de nem maradt sokáig benne.
„Hiába szerettem a szakmámat, a vendéglátásban tapasztaltak nem tettek boldoggá” – kezdte a Sztár Limonádénak Bánszki Bence. „Sok minden történt ezalatt a hat év alatt, és amikor kaptam egy ajánlatot, hogy árubeszerző legyek az éteremben, lecsaptam rá. Szeretem ezt a munkát is, betekintést kapok, hogyan működik egy étterem. De hiányzott a főzés, és a régi kollégák, ismerősök mondogatták, hogy jelentkezzek már. Annyit ígértem meg nekik, hogy ok, elküldöm az anyagomat, és ha behívnak, elmegyek. Hát behívtak, és egyszer csak ott találtam magam a kamerák előtt. Na, ott a stúdióban még a kezem is remegett, még egy szedret sem tudtam kettévágni… Az első napokon minden furcsa volt, szép lassan belejöttem, el tudtam vonatkoztatni mindentől, a végére fel is oldódtam, sőt meg is szerettem a stúdió munkát.”
A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!