Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Czimmermann Kitti: Mindannyian egyformák vagyunk!

Czimmermann Kitti

„Mindig is szerettem volna egy olyan dalt, ami felhívja a figyelmet arra, hogy mindegy, hogy milyen a bőrszínünk, a vallásunk, a nemzetiségünk, a származásunk és a nemi identitásunk, mindannyian egyformák vagyunk” – mondja Kitti.

„Ezzel a mondanivalóval született meg a „Másképpen egyformák” címet viselő dalom. Sokan nem tudnak mit kezdeni a sérült emberekkel, ezért inkább elfordulnak tőlük. El kell fogadnunk egymást a magunk természetességében és tökéletességében olyannak, amilyenek vagyunk. Ezt az üzenetet próbáltuk ebbe a pár percbe belesűríteni” – folytatja a szociális munka szakon tanuló énekesnő. 

A klipben feltűnik két bűbájos és gyönyörű Down-szindrómás kislány, Kitti egy kedves barátja, aki mozgásában korlátozott, sőt, kolleganője, Sihell Vanessza is feltűnik a képernyőn.

Kitti dalainak szövegét édesanyja, Bozár Anita írja, ez ennél a dalnál sem volt másként. A zene Ember Péter tollából származik. A videó Rupa Adrienn és Háfra Zsolt munkája, a csodaszép sminkeket pedig Makovics Dórának köszönhetik. A videóban szereplők: Dobosi Mári, Dolgos Dolly, Sihell Vanessza és Vizi Dorka.