Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Grasics Anita: A páromnak csak köszönettel tartozhatok a kitartásáért!

Grasics Anita neve egyre ismerősebb lehet olvasóink számára is. Annak idején Sihell Ferry mutatta be őt műsorában, azóta pedig a fiatal hölgy egyre több meghívásnak tesz eleget. Mostanában azonban egyre többször láthatjuk a színpadon párja oldalán. Vajon ez mit jelent? Most már csak duóban állnak majd együtt színpadra?

„15 éves koromtól énekelek. Különböző formációk énekesnője voltam már, de úgy gondolom, hogy a Grasics Anita név az megmarad, hisz ez vagyok én! Akik követik pályafutásomat, azok tudják, hogy nemrégiben különváltak útjaink a Filtol zenekarral. Igazából nem egyeztek a nézeteink és jobbnak láttam ezt időben befejezni. Tétlenségre nincs okom, hisz tovább építem a saját karrierem, amiben nagy segítségemre van a párom, Korfanti Ferenc” – kezdte lapunknak Anita.

„Ferivel 2 éve alkotunk egy párt. Ő színész, énekes. Mindegyikünknek megvannak a saját tervei, amiben támogatjuk egymást. Nekem is van a tarsolyomban még pár meglepetés, amiről egyelőre nem szeretnék beszélni. Nemrégiben belefogtunk egy közös projektbe, ami szépen halad a maga útján. Több kisebb koncertet is adtunk már, illetve több tv felvételen, rádióriportban is szerepeltünk. A koncerteken nagy segítségünkre szolgál Dombai István, akinek a neve ismerős lehet a Delta illetve a Freya band zenekarból is” – mesélte a fiatal énekesnő.

„A saját dalaink mellett készülnek a duettek is, és úgy gondolom, amíg ez szépen működik és igény van rá, addig csinálni is fogjuk. A páromnak csak köszönettel tartozhatok a kitartásáért és a közös munka megvalósításáért! Bízunk benne, hogy minél több helyre eljut a nevünk és egy felejthetetlen élménnyel gazdagíthatjuk a közönséget!”