Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Hatvani Fiúk: Kilátástalannak láttuk a jövőt – Új taggal bővültek

A zenekar nehéz időszakon van túl, a pandémia ugyanis őket is megviselte, még a folytatást illetően is voltak bennük kétségek. A nehézségeken túllendülve azonban most újult erővel folytatják a munkát, sőt úgy tűnik, a jövőben még egy taggal bővül a csapat.

 

A Hatvani Fiúkat nagyon megviselte a járvány-időszaka, hiszen az elmúlt két évben kevés lehetőségük volt fellépni.

„A pandémia első egy évében nagyon leült a zenekar. Nem tudtuk, hogy zenészként milyen lehetőségeink lesznek még a jövőben. Annyira kilátástalannak láttuk a jövőt, hogy az is felmerült, érdemes-e tovább folytatnunk a közös zenélést” – kezdi lapunknak a formáció frontembere, Tibor.

„Szerencsére aztán jöttek az enyhítések, beindultak a fellépések, és elkezdtünk mi is bizakodóak lenni. Új lendületet kaptunk, főleg a tavalyi nyár után. Szerencsére szép számmal jöttek a lehetőségek, amiket maximálisan kihasználtunk.”

„Szeretnénk még az idén kiadni egy újabb lemezt”

A zenekar annyira motivált lett, hogy elhatározták: teljesen megújulva kezdik meg a 2022-es szezont.

„Régóta tervben volt már a bővülés, de a kialakult helyzet miatt egy időre elvetettük az ötletet. Ősszel aztán rátaláltunk egy nagyon tehetséges zenészre, aki hegedülni, szaxofonozni és énekelni is tud. Több közismert zenekarban is játszott már. Elkezdtünk próbálni, jól megy a közös munka, de egyelőre nem szeretnénk felfedni a kilétét, mert még nem százszázalékos a megállapodás. Márciustól kezdve már kisebb, zártkörű rendezvényekre jön velünk, hogy összeszokjunk, aztán ha minden rendben megy, májustól jöhetnek a nagyobb fellépések” – meséli az énekes, aki azt is elárulta: csapatuk negyedik tagja igazi felüdülést jelent a számukra.

„Hatalmas segítség nekünk. Csak mi is öregszünk, kell az utánpótlás, aki kicsit minket is felfrissít. Szeretnénk még az idén kiadni egy újabb lemezt, amin a már megújult Hatvan Fiúk lesznek hallhatóak.”