Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kasza Tibi: Az egész stáb nagyon jól szórakozott a forgatásokon – Kulisszatitkok a Szerencsekerékből

A nyár sikerműsora lett a Szerencsekerék, amely az első széria eddigi négy hete alatt a nézők egyik nagy kedvencévé vált. A Kasza Tibi által vezetett vetélkedő augusztus 22-én, vasárnap ért véget, a közönség azonban hosszú távon nem marad Szerencsekerék nélkül: hamarosan ugyanis a második évaddal folytatódik majd a műsor.

 

„A Szerencsekerék olyan, mint a szerencsejátékkal ötvözött rejtvényfejtés vagy akasztófázás, ami nem véletlenül nagyon népszerű. Az emberek imádnak találgatni, rejtvényt fejteni, ez a műsor pedig a sok nevetéssel és sztorizgatással együtt izgalmas is” – mondta a műsorvezető, aki 25 adáson keresztül volt a házigazdája a népszerű vetélkedőnek.

Itt a második évad

Tibi örül annak, hogy a TV2 szállítja a második évadot, a Szerencsekerék ugyanis különösen kedves a szívének. Szereti az olyan formátumokat, ahol a vendégekkel lehet beszélgetni és az adás tele van vicces elemekkel.

„Pluszt adott hozzá, hogy sok mindent megtudtunk a játékosokról, meséltek magukról, sokat nevettünk és persze a feladványok és azokra adott megfejtések is sok mosolyt csaltak az arcunkra. Picit late night show jellege is volt, amit én kifejezetten kedveltem” – tette hozzá az énekes, s kiemelte a díszlet jelentőségét is. Szerinte jót tett a műsornak a ráncfelvarrás, hogy a kerék színesebb, modernebb és digitalizált lett.

Még több nevetés várható

Szem nem maradt szárazon, amikor Pápai Joci, Schobert Norbi vagy Gáspár Bea is beálltak pörgetni a kereket. A második évad is sok vidám pillanatot ígér, rengeteg híres játékost.

„Voltak vad megoldások a játék alatt, az egész stáb nagyon jól szórakozott a forgatásokon. Fel voltunk készülve szinte mindenre, de még így is tudtak a játékosok meglepetéseket okozni, felejthetetlen pillanatokat varázsoltak” – mondta a TV2 műsorvezetője, akivel a csatorna korábban A Nagy Duettben is dolgozott már együtt, de saját műsort is kapott, ami Kasza! néven futott. Olyan produkciók fűződnek még hozzá, mint az Ezek megőrültek!, a Bumm!, a Pénzt vagy éveket!, Sztárok és párok, a Ninja Warrior Hungary! és a Kapj el ha tudsz! A Szerencsekerék is nagy kedvence most.

„Együtt élek a produkcióval, szeretem a műsort és a stábot. Amiben tudtam, segítettem, például a reklámkampányban a beharangozó kisfilm az én ötletem volt” – árulta el az egyik kulisszatitkot a zenész, aki az éneklés és a műsorvezetés mellett fotózással és videózással is foglalkozik.