Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Kocsis Janika: Sajnos a járvány maradványai itt maradtak!

A mulatós zenész érdekes tapasztalatokat osztott meg a Sztár Limonádéval. Janika azt mondja, nem olyanok a bulik mostanában, mint 2020. márciusa előtt, és ezért a járványhelyzetet teszi felelőssé. Mint mondja, ő csak azt szeretné, ha végre minden a régi lehetne.

 

„Az én szemszögemből többféle változást is tapasztaltam a fellépéseimen. Úgy gondolom, a legjobban érintett szakma vagyunk, akik sújtva voltunk a Covid okozta korlátozásokban-szankciókban – kezdte a Sztár Limonádénak Kocsis Janika. – Sajnos a járvány maradványai itt maradtak! Az emberek megváltoztak, valószínűleg én is, hiszen mindenkire hatással van, volt ez az egész. Barátságok szakadtak meg, már csak a helyzet felfogásában is, bár köttetek újak is, és hogy jobb vagy kevésbé jó!? Erre az idő fog válaszolni. Mindenesetre a hatásai mindenkin észrevehetőek” – fogalmazott a mulatós zenész.

„Szemmel láthatóan egy családi rendezvényen is jelen van ez a változás, mert személyesen is megtapasztalom, hogy az emberek bizalmába, szokásaiba, hangulatába is beférkőzött a félelem, a távolságtartás. A táncnak, a zenének oldani kellene ezeket a dolgokat, és persze oldja is, de mára háromszor annyi időt, energiát kíván az a fajta felhőtlen szórakozás, szórakoztatás, mint 2020 márciusa előtt. Az a fajta érzékenység jellemez engem, aki a zeneszámait, a hangulattól és a közönségtől teszem függővé. Na de, ha gyér az inger, akkor miből merítsek energiát? Hogyan lesz így felhőtlen a szórakozás, szórakoztatás? Kell hozzá a közönség reakciója, úgy vélem. Persze reagál a társaság, de többet akar, többet szeretne, nem elég már, ami korábban volt. Egy másfajta gondolkodás is teret kap, ami bomlasztja azt a közösséget, ami korábban jól működött vagy erősnek hitték. Részemről azt tapasztaltam, hogy zárkózottabbak az emberek, bátortalanok lettek, de én azt mondom, legyenek nyugodtan bátrabbak – mosolygott az énekes. – A viccet félretéve, dolgoznia és ott belül munkálkodnia kell mindenkinek ezen, hogy az a fajta felhőtlen szórakozás visszatérjen, mint amit korábban átéltünk! Rajtam nem múlik, mert igyekszem mindent megtenni a jó hangulatért a fellépéseimen” – zárta gondolatait Janika.