Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Majsai Gábor nyara a koncertekről szól – Új klippel rukkolt elő az énekes

Hiába a nyári szünet, a zenészek nem dőlnek hátra, Majsai Gábor pedig megállíthatatlanul ontja magából az új slágereket. Nézz rám! című új dala néhány nap alatt 15 ezer megtekintést hozott neki a YouTube-on. A következő hónapokat a koncertezésnek szenteli, és ősszel jöhet a családi pihenés.

Majsai Gábor előtt izgalmas nyár áll, nemrég jelent meg új dala, amit rögtön megszeretett a közönség.
„Nagyon jó volt a fogadtatása, sok kedves levelet kaptam a dal kapcsán. Igyekeztem egy kis vidámságot költöztetni az emberek szívébe, úgy tűnik, sikerült. Igazi nyárias, lüktető nóta született, hozzá méltó videoklippel” – kezdte a Sztár Limonádénak a zenész, aki nem egyedül szerepel a videóban. Egy igazi szépség segített neki megteremteni a nyári, forró hangulatot.
„Krisztina nevezetű táncos lány szerepel a klipben, aki tagadhatatlanul nagyon csinos és vonzza a tekinteteket. És nem csak gyönyörű, okos is, négy nyelven beszél” – tette hozzá.
A dal egyébként arról szól, hogy az emberek az életben sokszor szerepet játszanak. A mai rohanó világban a legtöbbször csak az interneten tartjuk a kapcsolatot, ezután ha találkozunk, meglepődünk, hogy nem azt kapjuk, amire számítottunk.

Nyár után jön a pihenés

A klipet egy fél szuterén fotóstúdióban, greenbox előtt forgatták.
„A szöveget M. Hefelle Krisztina jegyzi, a zenét én, a klipet pedig Ember Péter és jómagam közreműködtem. Nagyon különleges video lett szerintem, de nehéz szavakkal leírni, látni kell” – mondta és büszkén újságolta el, hogy már a rádiók is játsszák a dalt.
A munka ezután sem áll meg, az új dallal koncertezni is kell. Majsai naptára tele a nyárra, így a következő hónapokban a munkáé a főszerep.
„Zenészként hosszú évek óta hozzászoktam, hogy a nyári időszak a fellépéseké az életemben. Ősszel vagy tavasszal szoktam elmenni pihenni. Bár a járvány miatt két és fél éve nem utaztunk el a családommal, így nagyon ki vagyunk éhezve egy kis feltöltődésre. Remélem, majd október környékén már nyugis időszak lesz, és el tudunk szabadulni egy kicsit külföldre vagy akár belföldön” – mondta lapunknak az énekes.