Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Majsai Gábor nyara a koncertekről szól – Új klippel rukkolt elő az énekes

Hiába a nyári szünet, a zenészek nem dőlnek hátra, Majsai Gábor pedig megállíthatatlanul ontja magából az új slágereket. Nézz rám! című új dala néhány nap alatt 15 ezer megtekintést hozott neki a YouTube-on. A következő hónapokat a koncertezésnek szenteli, és ősszel jöhet a családi pihenés.

Majsai Gábor előtt izgalmas nyár áll, nemrég jelent meg új dala, amit rögtön megszeretett a közönség.
„Nagyon jó volt a fogadtatása, sok kedves levelet kaptam a dal kapcsán. Igyekeztem egy kis vidámságot költöztetni az emberek szívébe, úgy tűnik, sikerült. Igazi nyárias, lüktető nóta született, hozzá méltó videoklippel” – kezdte a Sztár Limonádénak a zenész, aki nem egyedül szerepel a videóban. Egy igazi szépség segített neki megteremteni a nyári, forró hangulatot.
„Krisztina nevezetű táncos lány szerepel a klipben, aki tagadhatatlanul nagyon csinos és vonzza a tekinteteket. És nem csak gyönyörű, okos is, négy nyelven beszél” – tette hozzá.
A dal egyébként arról szól, hogy az emberek az életben sokszor szerepet játszanak. A mai rohanó világban a legtöbbször csak az interneten tartjuk a kapcsolatot, ezután ha találkozunk, meglepődünk, hogy nem azt kapjuk, amire számítottunk.

Nyár után jön a pihenés

A klipet egy fél szuterén fotóstúdióban, greenbox előtt forgatták.
„A szöveget M. Hefelle Krisztina jegyzi, a zenét én, a klipet pedig Ember Péter és jómagam közreműködtem. Nagyon különleges video lett szerintem, de nehéz szavakkal leírni, látni kell” – mondta és büszkén újságolta el, hogy már a rádiók is játsszák a dalt.
A munka ezután sem áll meg, az új dallal koncertezni is kell. Majsai naptára tele a nyárra, így a következő hónapokban a munkáé a főszerep.
„Zenészként hosszú évek óta hozzászoktam, hogy a nyári időszak a fellépéseké az életemben. Ősszel vagy tavasszal szoktam elmenni pihenni. Bár a járvány miatt két és fél éve nem utaztunk el a családommal, így nagyon ki vagyunk éhezve egy kis feltöltődésre. Remélem, majd október környékén már nyugis időszak lesz, és el tudunk szabadulni egy kicsit külföldre vagy akár belföldön” – mondta lapunknak az énekes.