Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Mátyás Zoltán, a Matyi és a Hegedűsből: Padlóra került a szakítás után

Mátyás Zoltán (Matyi és a Hegedűs)

Mátyás Zoltán újra szingli. A Matyi és a Hegedűs nevű népszerű formáció énekese, Matyi ennek ellenére élvezi az életet, és azt vallja, hogy az egyedüllétnek is megvannak a maga szépségei. Igaz, nem is foghatná fel másképp, hiszen egy kifejezetten vidám, pörgős műfaj képviselőjeként kell nap mint nap közönség elé lépnie.
– Rendben vagyok, nincs semmi probléma! Nyilván nem könnyű egy szakítást feldolgozni, hiszen minden normális, érző embert megvisel egy több éves kapcsolat vége. Viszont a mostani szakításnál nem szégyellem, sírtam! Persze mikor senki nem látta.. Nem én akartam ezt a szakítást, de el kell fogadni, ha nem megy….

Mi már lassan egy éve megbeszéltük, hogy jobb, ha külön utakon folytatjuk. A magánéleti válság azonban a munkámban egyáltalán nem befolyásolt, ezért a közönség valószínűleg semmit sem érzett meg abból, hogy min megyek keresztül – mesélte a Sztár Limonádénak Matyi.

Vágyom a szerelemre, de nem keresem

Bizonyára sokakat érdekel, hogy általában hogyan viselkedik a közkedvelt énekes, ha kiadják az útját. Sír, toporzékol, könyörög, vagy egyszerűen a hölgy arcába nevet és közli, hogy van még rajta kívül ezer csinos lány?
– Egyik verzió sem jellemző rám. A legutóbbi exemmel ráadásul mindent értelmesen meg tudtunk beszélni, tehát közös megegyezéssel búcsúztunk el egymástól. Nem volt sem kiabálás, sem ajtócsapkodás. Mindketten továbbléptünk – magyarázta az énekes, akinek azóta sincs új kedvese, pedig hölgyek sokasága keresi a kegyeit.
– Egyelőre jól érzem magamat egyedül. Persze vágyom a szerelemre, de nem keresem elkeseredetten és erőszakosan. Ha eljön, azt úgyis észreveszem, és akkor szeretettel üdvözlöm. Most főleg a barátok töltik ki az életemet, akik mindig is mellettem álltak. A kollégámmal és barátommal, Krisztiánnal is jövünk-megyünk, tehát bőven van izgalom az életünkben. A barátaimnak köszönhetem, hogy hamar sikerült felállnom a szakítás után – jelentette ki az előadóművész.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!