Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mulatós Kata: Megtanultam együtt élni a fájdalommal

Mulatós Kata egy igazán belevaló énekes nem csak a szakmájában, a magánéletében is. Mindig mosolyog, vidám, jókedvével, a belőle áradó szeretettel másokat is felvidít. Amikor színpadon van, akkor él igazán, ha látja a nézők arcán a boldogságot. Mert az őt is feltölti és erre nagy szüksége van. Kata a Sztár Limonádénak mesélt először arról, hogy 2018-ban született gyermeke súlyos beteg, aki 24 órás felügyeletre szorul.

Orvosi műhiba
Mulatós Kata azt mondja, nem szeretné, ha sajnálnák helyzetéért, csak azt, ha a rajongók megismernék a másik oldalát. Tele van szeretettel és életörömmel, pedig a mosolya mögött hatalmas fájdalom bújik meg.
„2018-ban egy végig problémamentes várandósság után, teljesen egészségesen született meg Miklós fiam – sóhajtott nagyot az énekesnő. – Aztán egy orvosi hiba történt, szonda, gégemetszés… Az én drága lelkem állapota nem javult, haza is küldtek bennünket, hogy nem fogja megélni a másnapot. Sokkot kaptam, de nem adtam fel és nézd meg él a gyermekem! Négyéves most, igaz 24 órás felügyeletre szorul és csak párnákkal megtámasztva tud ülni, de nem adjuk fel. Én megteszem, amit csak tudok, azért is vállalok el minden fellépést, mert szeretnék neki mindent megadni ahhoz, hogy a lehetőségekhez képest jól legyen, boldog legyen. Engem nevelőszülők neveltek, nem is tartjuk a kapcsolatot, csak a 23 éves nagyfiam a segítségem. Amikor színpadon vagyok, ő van a testvérével. És az én négyévesem sose alszik el, míg nem érek haza, ahogy meglát, hatalmas mosoly terül szét az arcán… azt a végtelen szeretetet látva az én lelkem is mosolyog!”

Mindenért meg kellett küzdenie
Mulatós Kata húsz éve van a pályán, érezte magában a tehetségét, de senki nem biztatta, senki nem segítette. Mindent egyedül kellett kiharcolnia, mindenért duplán meg kellett küzdenie.
„Talán ezért is van, hogy ennyire tudom értékelni a sikert, a közönség szeretetét – folytatta. – Lehet, furcsán hangzik, de nekem a fellépések ugyanakkora feltöltést, ugyanannyi energiát adnak, mint amit én adok a dalaimmal az embereknek. Sose játszom meg magam, én tényleg élvezem azt, amit csinálok, imádom látni, ahogy velem együtt énekelnek, ahogy táncra perdülnek a bulijaimon. És végtelenül hálás vagyok az embereknek, hogy ennyi meghívást kapok, hogy ennyire szeretnek. Mert így könnyebb elviselni ezt a fájdalmat a szívemben!”