Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Óriási örömhírről számoltak be az Aroma fiúk

Nem csak zeneileg, de magánéletük miatt sem unatkoznak az Aromás fiúk. Ricsi és Robi lemeze nagyban készül, mindemellett azonban a hétköznapok során sem unatkoznak…

 

– Nagy öröm számunkra hogy már csak három dal kell és elkészül a nagylemezünk. A tervek szerint május végére szeretnénk megjelentetni. 11 dal lesz rajta hallható: 10 mulatós dal és a tizenegyedik egy meglepetés nóta lesz, ami a mi szívünkhöz nagyon közel áll – kezdte lapunknak a duó egyik énekese, Robi, aki szuper örömhírekről is beszámolt nekünk.

– A zenei dolgok mellett a magánéletünk is valóban pörög. Tavaly nyáron nagy öröm érte a családunkat, hiszen öcsém, Ricsi apuka lett. Én pedig ezáltal keresztapa. Eliza a család szeme fénye, így nagyon sok időt töltünk vele. Persze a munka mellett, hiszen civilben mindketten dolgozunk: én egy futárcégnél, Ricsi pedig targoncásként. Mindemellett pedig nem titok, hogy az én barátnőm most már több éve Lini, akivel szintén próbálok a lehető legtöbb időt tölteni – mesélte a fiatal énekes, akitől testvére vette át a szót.

– Sajnos tavaly, a koronavírus miatt nagyon sok rendezvény elmaradt, de azért volt szerencsénk több helyszínen is fellépni. Meglepő volt számunkra, hogy a „Tudnod kell” dalt már kivétel nélkül mindenhol velünk énekelték, de voltak olyanok, akik több dalunkat ismertek már. Mindig hatalmas feltöltődést kapunk a fellépések után és várjuk mindig a következőt. Többször alkalmunk adódott fellépni a Dallamokon át rajongóinak körében is, akik nagyon hálás közönség, és akiktől rengeteg szeretetet kapunk, amit ezúton is köszönünk nekik – tette hozzá a Sztár Limonádénak a duó másik tagja, Ricsi. – Tavaly nyáron az egyik legnagyobb fellépésünk Dombrádon volt, ahol nekünk – kezdő zenekarnak – nagyon nagy dolognak számított, hogy igazi nagy színpadon, nagyon sok ember előtt kellett énekelnünk. Ferivel utaztunk együtt és egész úton izgultunk és nagyon lámpalázasok voltunk. Akkor mondott nekünk egy fontos dolgot, ami azóta is visszacseng a fülemben minden egyes fellépés előtt. Azt mondta: soha ne izguljuk túl és ne stresszeljük túl magunkat a színpad miatt, mert a lámpaláz megmarkol bennünket és nem ereszt és nem engedi kibontakozni a tehetséget. Azóta ez lett nekünk az egyik legfontosabb szabályunk.