Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Régi álma vált valóra Torják Istvánnak – Saját műsora indult

Torják István sosem vált ki a zenekarból

Torják István sikeres évtizedeket tudhat maga mögött Hidvégi Band zenekarával. Korábban nem is gondolta, hogy valaha régi álma is teljesül.

– Első körben tíz adásra kaptunk lehetőséget a Zenebutik csatornától, ezt februárban már le is forgattuk. Nem kértünk a vendégektől belépődíjat, mi válogattuk össze a közönségünket – kezdte lapunknak az énekes, aki különösen ügyelt a helyszín berendezésére, hogy még hangulatosabbá tegye új műsorát.

– A színpad mögött ledfalat állítottunk fel. Az asztalokon gyönyörű gyümölcstálakat helyeztünk el. Fontos volt számunkra, hogy a látványra is ügyeljünk, melynek helyszínéül a Viszneken található vendéglőm nyújtott otthon – tette hozzá István, akinek meghívását nagynevű művészek is elfogadták.

– Külön öröm volt számunkra, hogy népszerű művészek is igent mondtak a meghívásunkra. Például Galambos Lajcsi mellett az ismert és népszerű zenész barátaim is, akiknek külön köszönöm a részvételüket – mesélte a zenész, aki igen nagy fába vágta a fejszéjét a műsor elindulásával.

– Amikor annak idején – még a régi felállásban – a zenekarral színpadra álltunk, én akartam a legkevésbé, hogy legyen egy saját műsorom. Tudtam, hogy ez rengeteg munkával jár, nem beszélve a költségekről. Később persze, én is gondoltam rá, hiszen rengeteg műsorban és színpadon fordultunk már meg. Hiszem, hogy a nézők is szeretni fogják, és megtérül a befektetett sok-sok energia.