Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tanárnak áll Gáspár Bea- „Sokan kérték, hogy tanítsam meg őket főzni!”

Gáspár Bea

Gáspár Bea hamarosan az ÉnEgyetem alternatív „egyetem” keretein belül megrendezésre kerülő, „Egyszerű és nagyszerű” nevet viselő, három alkalmas workshopján osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel.

Az ország kedvenc háziasszonya mindig is híres volt főzőtudományáról, tudását pedig máig fejleszti.

– Elsősorban anyukámtól, anyósomtól és szakácskönyvekből sajátítottam el a konyhai fortélyokat, amiket Várvizi Péter, a Laruss étterem séfje, valamint A Konyhafőnök VIP zsűritagjai, Sárközi Ákos és Rácz Jenő segítségével fejlesztettem tökélyre – mondta Gáspár Bea, aki izgatottan várja az új feladatot.

– Teljesen új vizekre evezek. Hosszú idő óta folyamatosan, minden irányból azt kérik tőlem, hogy tanítsak főzni. Rengeteg workshop cég keresett meg az elmúlt hónapokban, köztük egy olyan is, akik szerettek volna szervezni egy Bea konyhája worskhop-ot. Ennek is, csakúgy mint a Borvacsoráknak, megvan a tematikája, megvannak előre a fix időpontok, amire lehet jelentkezni. Az ott eltöltött három óra alatt elkészítünk egy levest, egy főételt és egy desszertet együtt, amit végül közösen fogyasztunk el – árulta el A Konyhafőnök VIP korábbi győztese.

– Nagyon tetszik, hogy ott majd közvetlen kontaktban leszek a résztvevőkkel, és jó hangulatú főzést hozunk össze. Bátran, közvetlen stílusban mindenki kérdezhet tőlem, és az ételek sem katonai rendszer szerint készülnek, hanem lazán, házias konyhanyelven – tette hozzá Bea, akit elsősorban azok inspirálnak, akik elkészítik a receptjeit.

– Nagyon jó érzés lesz átadni az általam megszerzett tudást! Örülni fogok annak, ha sikerélménnyel távoznak majd a workshop résztvevői. Az pedig külön öröm, ha otthon elkészítik majd a tőlem tanult ételeket – tette hozzá Gáspár Bea.