Kis Palika: Szerelmes típus vagyok

Őrült szerelem címmel jelent meg Kis Palika legújabb albuma! A mulatós sztár reméli, a rajongók már kívülről fújják majd a nótákat, mire újra többször találkozhatnak személyesen a koncerteken.
Újabb szívhez szóló lemezzel örvendeztette meg a közönségét Kis Palika, Őrült szerelem címmel jelent meg  új hanganyaga. A zenész lelke legmélyéről szólaltatta meg a fülbemászó hangokat.
“Mindig nagy örömmel készítek új dalokat a kedves közönségnek, nagyon boldog vagyok, hogy az új lemez végre kapható a boltokban, remélem, szeretni fogják az emberek. Igazi érzelmek szólalnak meg a zenémen keresztül, ez éltet, az érzéseimet a legjobban dalban tudom elmondani” – nyilatkozta lapunknak a mulatós sztár, akit több ezer rajongó vár már vissza a színpadra.
“Én egy szerelmes, romantikus típus vagyok, kár tagadni! Ennél fogva a dalaim is legtöbbször a szerelemről szólnak, anélkül nem élet az élet. A feleségemnek is teljes erőbedobással udvaroltam annak idején, gyakran énekeltem neki szép dalokat, amit mindig nagyon szívesen hallgatott. Most már szerető férje vagyok, de a zenélés így sem marad el neki és a gyermekeinknek is gyakran dalra fakadok otthon” – árulta el Kis Palika a Sztár Limonádénak.
Kis Palika tele van új dalokkal, sokat ezek közül még fel sem vett. A karantén arra jó volt számára, hogy rengeteg ihletet kapjon szerető családja mellett és a sok utazás helyett legyen ideje dalokat írni.

“Szeretném már ezeket a számokat a kedves közönségnek elénekelni. Zenész vagyok, előadó, lételemem a színpad, szeretnék már minél előbb visszatérni és sok bulit csinálni. A rajongókkal a Facebookon tartom a kapcsolatot, ami ugyan kárpótol és örülök, ha látom őket, hallok róluk, de ez mégsem ugyanaz. Szerintem ezzel ők is így vannak, és már hiányzik nekik egy jó buli. Várjuk, hogy újra lehessen koncertezni, addig is mindenki tartsa be a szabályokat, és vigyázzunk egymásra!” – emelte ki az énekes.