Mozsgán és Sanyi: A magánéletben és a színpadon is tökéletes párost alkotunk

Bujtás Mozsgán és Horváth Sándor a magyar karaoke élet egyik meghatározó alakjai, hiszen már több, mint tíz éve szerveznek együtt hetente többször is fergeteges bulikat. Két éve pedig, mint énekes duó is fellépnek. A két fiatal nemcsak a munkában, de a magánéletben is egy párt alkot, ez azonban sose okozott gondot közöttük.

 

Mozsgán és Sanyi már tizenegy éve alkot egy párt mind a munkában, mind a magánéletben.

„Én 1996 óta foglalkozom zeneszerzéssel és közel ennyi ideje szervezek karaoke eseteket is – kezdi Sándor. – Mozsgánnal is így ismerkedtem meg. Járt ilyen bulikra énekelni, én pedig rögtön felfigyeltem a tehetségére és a szépségére. Épp műsorvezető társat kerestem, úgyhogy fel is kértem. A közös munka során pedig egymásba szerettünk. Azóta a magánéletben és a színpadon is tökéletes párost alkotunk.”

A szerelmesek számára ugyanis nem okoz gondot, hogy a nap 24 óráját együtt töltik. Már nemcsak a karaoke esteken láthatja őket együtt a közönség, két éve duóként saját dalokat írnak és járnak fellépni.

„Sok tehetséges eladóval énekeltem már együtt, de egyikükkel sem éreztem magam olyan jól a színpadon, mint a szerelmemmel. Megvan közöttünk az összhang, a kémia és ismerjük a másik minden rezdülését. Szeretünk együtt lenni, mindegy, hogy az munka vagy szabadidő. Nem is igazán szoktuk ezt elkülöníteni, hiszen a házunkban van a stúdiónk is” – meséli Mozsgán.

A párost éppen ezért a pandémia sem érintette különösebben rosszul.

„A stúdióba ugyanúgy tudtunk zenélni, és társaságunk is volt, hiszen mindig jött valaki felénekelni a dalát. A karaoke estek nagyon hiányoztak, ezért a szűk baráti körünkkel otthon tartottunk ilyen bulikat. Beüzemeltük a tévét, és este 8-tól reggel 5-ig énekeltünk meg táncoltunk” – mondta az énekesnő.

A korlátozások feloldása után szerencsére már az ő napjaik is visszaálltak a normális kerékvágásba.

„Már újra vannak fellépéseink, és ismét beindultak a karaoke estek is. Heti 3-4-szer szervezünk bulikat Budapesten és a környéken. Vannak állandó helyek, ahová járunk, de mindig akad pár új megkeresés is. Azt tapasztaljuk, hogy a járványhelyzet után még jobban igénylik az emberek a szórakozást, aminek mi örömmel teszünk eleget” – teszi hozzá Sanyi.