Sihell Ferry és Jessy jó barátok lettek – „Egy jó pohár bor mellett órákig tudunk miről beszélgetni”

Most már évek óta jó barátság fűzi össze a Muzsika TV két népszerű énekes-műsorvezetőjét, Sihell Ferry-t és Jessy-t. A sok-sok közös utazás, bográcsolás, sütögetés, kirándulás a közös munkát is meghozta: egyre többet dolgoznak együtt a hangstúdióban is az új dalokon.

„Valóban egyre több időt töltünk együtt, és ha nem is személyesen, de telefonon majd mindennap beszélünk. Talán még annak idején, Thaiföldön ismertük meg egymást jobban, ahová egy nagy csapattal utaztunk el együtt – kezdte a Sztár Limonádénak Jessy. – Azóta sok-sok közös élményünk van, hiszen például a Balatont is körbetekertük baráti társaságunkkal, biciklivel. Az is nagyon jó volt. Most pedig már, hogy jó barátságban vagyunk, könnyebben megy a közös dalírás is. Úgy vagyok vele, hogy szeretném, ha majd 20-30 év múlva leülünk egy szivar és egy pohár bor mellé, akkor vissza tudjuk hallgatni ezeket a szerzeményeket és azt mondhatjuk majd, hogy milyen jó volt, és büszkék vagyunk rá” – fogalmazott a Tutti Buli Jessyvel című műsor házigazdája, akivel Ferry is egyetért.

„Jessy zenei világát is szeretem, bár egészen más, mint az enyém. Ráadásul úgy gondolom, nagyon jó zenei csapata van, akik mindig nagyon jó dolgokat csinálnak, így én csak egy- egy dal erejéig „kontárkodok” bele a munkásságába, azt is azért, mert Jessy szeretne egy kicsit belenyúlni más hangszínvilágba, én pedig jó barátként támogatom ebben” – tette hozzá Sihell Ferry, aki azt is elárulta: mikor barátkoztak össze jobban.

„Szerintem több mint 20 éve ismerjük egymást, amolyan kollégaként. Három éve elmentünk Thaiföldre három hétre, ahol 24 órákat töltöttünk együtt, és nagyon egy hullámhosszra kerültünk. Hasonló típusok vagyunk, egy jó pohár bor mellett órákig tudunk miről beszélgetni és ráadásul nem is a zenéről” – mesélte az énekes, akitől azt is megkérdeztük: szerinte mi a titka a jó barátságoknak hosszútávon.

„Az egymással való kapcsolattartás, az, hogy keressünk egymást kölcsönösen. Éljük az életünket, rohanunk, de nem szabad megfeledkeznünk a barátainkról. Jessyvel – és ide sorolhatnám Didit is – kétnaponta biztos felhívjuk egymást. Ezenkívül gyakran jövünk össze, ápoljuk a kapcsolatot.”